2015/04/01

kevään pehmeyttäKevään valo on innostanut minua tekemään pehmeän pastellisia asetelmia ympäri kotia. Olohuoneessa sekä pöydän sekalainen kokoelma pikkutavaroita pyödällä että muhkeat tyynykasat sohvalla hempeilevät vaaleanpunaisissa ja mintunvihreissä sävyissä. Sohvalle löysi tiensä myös puuvillainen aprikoosinvärinen Anno-viltti villaisen siksakvilttini ollessa välillä telakalla.


Jopa keittiön hyllyille järjestelin mintunvärisen shelfien. Mikähän lienee pehmentänyt tämän emännän pään kun edelleen pastellit tuntuvat vetoavan ja varmaankin koko ajan enemmän kevättä kohden mentäessä.


Blogeja selailemalla huomaa nopeasti, että monessa paikassa eletään pastellien aikakautta. Oletko huomannut vuodenaikojen vaikuttavan sinun värisilmääsi? Iskeekö minttu vielä vai mikä on sinun kevätvärisi?

-Paula

10 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää teillä :) Tänä keväänä itsellä ei ole oikein iskenyt mitkään sävyt, mutta saamani puuteriroosan sävyinen hedelmävati kyllä sykähdyttää :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan keväisiä värejä! Jotenki oon aina ollut sitä mieltä, etten pastelleista välitä. Mutta joo, viime keväänä oli pieni fiksaatio puuteriroosaan ja tänä keväänä mintuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän niitä pastelleja jo alkaa ollakin!

   -Paula

   Poista
 3. Näillä räntäkeleillä on vähän kesäinen hempeys hukassa itsellä, mutta kivalta näyttää siellä :) Kun aurinko ilmestyy (toivon mukaan) niin sitten varmaan alkaa tyynyt vaihtua ja pastillit hiipiä piiloistaan...

  Mukavaa pääsiäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin aurinko välillä pilkistelee ja välillä ei. Aamulla ei yhtään tiedä, millainen sää on tulossa.

   -Paula

   Poista
 4. Ihanan raikasta. Omat kevät värit ovat kyllä vaalean keltainen, koralli ja sitten vaihtuvalla skaalalla moni muukin. Keittiön kaitaliina varsinkin vaihtaa väriä mielialojen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä, että pienillä muutoksilla saa vaihtelua vuodenajan tai mielialan mukaan.

   -Paula

   Poista
 5. Mulla ainakin tuntuu olleen minttu ja roosa kestosuosikit hiekkalaatikolta saakka :). Muut sävyt ei meinaa millään saada niiltä huomiota. Herkku on tuo sinun Kaleido-kokoelmasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Kaleido on ollutkin mulle sellainen, jota olen keräillyt itselleni matkamuistoina tai lahjaksi itseltä itselle :)

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.