2015/04/19

makkarijuttuja + arvonnan voittaja ja alekoodi


Makuuhuoneen täydellisen yöpöydän metsästys jatkuu. Haasteena on matala ikkuna, jonka alle mikään normikorkuinen yöpöytä ei oikein sovi, siksipä kokeilussa on ollut erilaisia tuunattuja viritelmiä. 
 
Pitkään käytössä oli oma askartelemani yöpöytä, joka oli koottu harjanvarresta ja liimapuulevystä. Se oli kiva, tosin hieman kiikkerä ja vähän turhan pieni. Tämän jälkeen muutama pahvilaatikko toimi väliaikaisratkaisuna kunnes muistin vaatehuoneen nurkassa olleen Ikean kangaspäällysteisen pienen rahin, jonka rungon maalasin valkoiseksi ja sain siitä uuden, vähän isomman yöpöydän.
 
Tuunaus jäi valitettavasti vähän kesken, sillä olisi halunnut päällystää pinnan Bilteman sytytystikuilla, joista olin joskus aiemmin nähnyt tehtävän kaunistaa pintaa. Sytytystikkuja ei kuitenkaan enää ole saatavilla, joten toistaiseksi mennään valkoisella pinnalla kunnes jotain muuta vastaavaa löytyy. Jos sinulla on tiedossa jotain vastaava, otan mielelläni vinkkejä vastaan!
 
 
Kuten tavallista, pieni muutos toisaalla johtaa muutoksen myös toisaalla. Niinpä makuuhuoneen sängyn vastainen seinä sai samassa yhteydessä pari uutta taulua. Simppeleitä ja nopeita oman käden tuotoksia, toinen tuollainen ympyrä, toinen mustan maalin valumajälkiä, jotka näyttivät minusta hauskalta vaakasuuntaan aseteltuina. 
 

Seinällä olevaan korttiryhmään sopi myös Design Sarandian tekstiprintti "oh darling...", joka oli toinen viime maanantaina alkaneen arvonnan palkinnoista. Arvonta päättyi perjantaina ja satunnaisgeneraattori on arponut nyt voittajan. Onneksi olkoon nimimerkille sinkkeli, kaksi kaunista Sarandia printtiä on sinun, kiitos myös muille osallistuneille! Käykäähän Design Sarandian Maker's Marketissa tai Facebookissa kurkkaamassa Sarandian muutkin printit ja käyttäkää tilaus hyväksenne, sillä 30.4. saakka kaikista tilauksista on mahdollista saada -20% alennuskoodilla "piipadoo".
 
Nyt sunnuntai-illan viettoon vaalivalvojaistunnelmissa!
-Piia

4 kommenttia:

 1. Jos vielä kiinnostaa, niin tänään oli Jkl:n Biltemassa erä noita sytykkeitä. Seuraava toimitus on kai joskus kesällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täh!!! Kävin siellä joku aika sitten kysymässä ja sanoivat, että ei ole eikä tule enää! Täytyypä käydä kun ennättää! Kiitos vinkistä! <3

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.