2015/03/30

mitä seinälle?

 
Työhuoneen seinällä, kaappien päällä on jonkinlainen kollaasi valokuvia, tauluja ja muuta sekalaista settiä. Seinällä on viihtynyt aiemmin Ebba Masalinin koulutaulu, joka nyt on siirtynyt aulaan sekä kalenteriprintti, joka nyt nojaa olohuoneen seinään. Jollekin uudelle seinällä olisi siis tilaa.
 

Sen jonkin uuden tilalla on toistaiseksi pala tapettia toimittamassa julisteen virkaa, peittämässä seinällä olevia jälkiä aiempien taulujen kiinnikeistä sekä testaamassa Ferm Livingin hauskaa kehystä, johon ihastuin kovasti ja jota en malttanut olla hankkimatta kotiin.


Mitä siis tuon väliaikaisen tapettipalan tilalle? Joku kaunis printti olisi hakusessa, mieluusti tietysti sellainen "vähemmän nähty". Ehkä valokuva, ehkä jotain graafista,  ehkä värikästä tai ehkä sittenkin jotain mustavalkeaa. Jos sinulla on jotain kivaa vinkata niin kaikki ideat otetaan ilolla vastaan!
 
-Piia
 
Ps. Ja kyllä, meillä on edelleen joulukuusi, tai no siis kuusentaimi. Odottaa kesää ja istuttamista pihalle. Voitte uskoa, että siinäpä yksi syy, jonka vuoksi toivon kevään ja kesän tulevan jo oikein pian! ;D

4 kommenttia:

 1. Täällä hyvin paljon samanlaisia mietteitä: mitä seinälle. Ajattelin jopa sitä postauksen otsikoksi. Keittiöremppaa tehty, joka leviää olohuoneeseen ja eteiseen. Tarkkaan pitää miettiä, mitä sinne seinille nyt laittaa, kun ne on puhtaat kaikilta koloilta.
  Ihanaa pääsiäisviikkoa, jään mietteisiin!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajankohtaisen äärellä siis ollaan! :) Puhtaisiin seiniin sen ensimmäisen naulan lyöminen on aina vaikeinta, mutta sen jälkeen helpottuu kummasti! ;D Toivottavasti keksit jotain kivaa, hyvistä ideoista saa tulla vinkkaamaan! :)

   -piia

   Poista
 2. Oi toi Fermin kehys on hieno! Ihailin sitä juuri Formverkissä, mutten raaskinut ostaa. Jäin miettimään jos sellasen saisi ite kyhättyä. Miten olis joku DIY - taideteos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en malttanut olla ostamatta kun siinä on jotain tosi viehättävää! Varmaan sellaisen kyhääminen itsekin on käytännössä mahdollista, oma aika on nyt niin kortilla että mentiin helpoimman kautta, samoin voi olla julisteen kanssa, diyn sijaan nopea käynti jossain verkkokaupassa olisi juuri nyt parempi vaihtoehto! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.