2015/04/24

minä sydän keittiön seinä


Otsikko sen jo kertoo, minä rrrrrrakasta meidän keittiön seinää, joka sai viime viikonloppuna vihdoin viimein uutta väri ylleen! Tämän seinän maalamisesta olen höpissyt jo useaan otteseen, ilmeisesti niinkin riittävästi, että mieskin jo mielellään maalipensseliin tarttui! ;)


Väriksi olimme jo pitkään miettineet sinertävää tai vihertävää. Itse uskon, että kumpi tahansa olisi paikkaan sopinut, mutta puoliso oli enemmän sinisen kannalla, joten sillä mentiin. Tämä petroolin sininen alkaa olla jo aikamoinen blogihittiväri, niin moni meistä siihen taisi Heidin makuuhuoneessa ihastua, mutta eipä tuo haittaa, ihana se silti on!


Tummempi seinä tuo mukavaa kontrastia muuten vaalean keittiöön ja sopii minusta hyvin myös kodin muuhun värimaailmaan. Koska kyseessä on pieni seinäpinta ei väri myöskään ole liian hallitseva varsinkin kun suurin osa seinästä jää puusohvan taakse. 


Puusohva peittää seinää sen verran, että mieheni totesikin uuden maalin menevän hukkaan sohvan takana. Minustahan tuo kuulosti ihan mandaatilta miettiä muutakin sisustusta uusiksi! ;D Kävi nimittäin niin, että sohva piti maalausta varten siirtää tietenkin pois tieltä ja se siirrettiin aulaan, jossa olen aina ajatellutkin olevan vaihtoehtoinen paikka sille. No sehän näytti väliaikaisella paikalla niin kivalta että aloinkin miettiä josko pöydän ääreen hankkisi muutaman tuoli lisää ja siirtäisi sohva toistaiseksi aulaan. Pari kivaa mustaa tuolia valkoisten pariksi ja seinäkin näkyisi enemmän...
 
Kuulostaako tutulta? Näihän se taitaa aina mennä, että yksi valmis on kaksi muuta keskeneräistä. Seinän maalaus, sekä nykyisellä järjestyksellä että ehkä joskus tulevaisuudessa jollain muulla, oli joka tapauksessa onnistunut ratkaisu ja tähän se tyyppi, jolla on sydämet silmissä!

-Piia

8 kommenttia:

 1. Kyllä vain. Aiva täydellinen!

  Lumipalloefekti kuulostaa tutulta. Parasta tässä sisustusharrastuksessa onkin juuri se, että koskaan ei tule valmista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! :)
   Ja onhan tää, välillä jopa aikamoista lumivyöryä! ;D

   -piia

   Poista
 2. Peukku! Hyvältä näyttää. Mun näytöllä sävy näyttää itse asiassa aika vihertävältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin! <3 Sävy tuntun vaihtelevan vähän näytön mukaan, itsekin huomasin saman. Samoin vuorokauden aika vaikuttaa sävyyn, mutta sehän on vaan hyvä, eipä pääse kyllästymään! ;)

   -piia

   Poista
 3. Kyllä! Se on upea väri ja käy tuohon aivan täydellisesti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.