2015/03/01

ikkunan kauniste


Minulla käy monesti niin, että silmä tottuu nopeastikin johonkin väliaikaiseksi tarkoitettuun ja sitten kun sen poistaa, näyttää ennen ihan hyvin toiminut tila tai paikka autiolta. Näin kävi nyt olohuoneen ruokapöydän ääressä olevan ikkunan kanssa kun poistin ikkunasta synttärijuhlia varten siihen tekemäni tasselinauhan.


Jotain oli siis ikkunaan keksittävä juhlakoristuksen jälkeen ja mieleeni tulivat Kaisan ikkunassa olevat kauniit koristenauhat. Sittenpä miettimään, että mitä vastaavaa sitä itse voisi tehdä ja vastaus löytyi Kiddo-lehdestä, josta löytyi Kaunisteen Sokeri-kuosilla varustettu paperiarkki. Sokeri-kuosi on yksi suosikeistani ja sitä löytyy meiltä jo entuudestaan tyynyn muodossa.
  

Sokeri-kuosin kaareva muoto oli omiaan koristenauhaan, joten sakset esiin ja ompelukone surisemaan. Vähän näpertelyä jonka lopputuloksena syntyi pieni, herkkä ja kaunis koristenauha. 
  

Ensin mietin, että josko se tarvitsisi myös kaverin tai kavereita, mutta minusta nauha toimii yksinkin ihan hyvin. Oikein hyvä ikkunaan sopiva kauniste!
-Piia

18 kommenttia:

 1. Voi onpa ihana! Sara haluaidi juuri tällaisia ylioppilasjuhliinsa. Pitääpä näyttää tämä hänelle. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! <3 Sitten vaan ompelukone esille! ;)

   -piia

   Poista
 2. Koko ruokailutila on niin kaunis ja on myös koristekin :) mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 3. Suloinen koriste! Eikä tarvitse muuta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän tuolle kaveriakin mallasin, mutta joskus vähempi on parempi! :)

   -piia

   Poista
 4. Voi miten söpö! Jotenkin hurmaavan herkkä kaikessa pienuudessaan ja yksinkertaisuudessaa. <3

  Asiasta kukkaruukkuun: kiitos muuten vinkistä asettaa pöytälevyn alle lyöntimutterit! Googlettamalla tie vei teidän blogiin ja lyöntimuttereihin (oli muistaakseni Piia juuri sinun postauksessa). Löysin nimittäin nettikirpparilta Lundian pöytälevyn ja varastosta kaivoin tarpeettomana olevat metalliset ikean pukkijalat. Nyt vain pitäisi selvitä sinne rautakauppaan. Onko ollut toimiva ratkaisu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ommellessa mietin, että jääköhän liian pieneksi mutta hyvin toimii koostaan huolimatta tai juuri sen takia! :)

   Ja huomasinkin siun Lundia pöytälevy löydön, piti kommentoida mutta kiireiltä jäi! Hyvä löytö ja varmasti tulee hyvä pöytä. Meillä ainakin toiminut tuo ratkaisu! :)

   -piia

   Poista
 5. Kiva pieni eye catcher :) Mikä ihanuus tossa akan kuvan alareunassa vilahtaa? Oonko mä missannut jotakin. Tarkoitan siis lattiatyynyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa pilkistää marraskuussa ompelemani lattiatyyny. Se on kyllä kiva, kovasti tykkään! :) Täältä löytyy lisää kuvia jos haluat kurkata: http://piipadoo.blogspot.fi/2014/11/lattiatyyny.html

   -piia

   Poista
 6. :D mulla on käynyt aivan sama juttu ja joskus synttärikoriste on roikkunut ikkunassa hieman pidempäänkin. Sellaiset puolivuotta, kunnes väistyi joulun tieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Just näin, mitä sitä liian useasti vaihtamaan! ;D

   -piia

   Poista
 7. Beautiful pictures. Can you please tell me the brand of the tablecloth fabric. Thanks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Samantha! The tablecloth "Pilke" is from a finnish brand called Nanso, here's more info:http://nansoshop.com/Nanso/Muut/Pilke/p/NA-01-88062-2856?nosto=productlist-1

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.