2015/03/21

diy taidetta - X

 
Ihana kevät ja ihana kevätaurinko! Tämä vuodenaika jos mikä saa innostumaan sisustamisesta ja jos jonkinlaista pientä projektia ja ideaa pyörii mielessä. Muun muassa taulut ovat tehneet muuttoliikettä paikasta toiseen ja olohuoneeseen eteisen ja työhuoneen kautta kulkeutunut kehystetty kalenteriprintti sai kaverikseen uutta diy-taidetta. 
 

Maalasin erästä toista diy-projektia ja samassa yhteydessä syntyi tämä simppeli X-taulu - mustalle pahville kalustemaalilla ja isolla pensselillä maalattu rasti. Yksinkertainen, mutta silti kaunis.Taulu sopii hyvin myös uuden pöydän seuraksi olohuoneeseen mustan pohjavärinsä ansiosta. Pieni lisä pienellä tai oikeastaan olemattomalla budjetilla.
 

Olohuone ja fiilis siellä on tällä hetkellä todella mieluinen. Alkuvuonna tehdyt hankkinat, divaani ja pöytä, ovat viimeistelleet tilan ja auringonvalo on kuin piste iin päälle! En malta odottaa, että lumi vielä sulaisi pihalta ja vihreys ulkoa tulvisi myös sisälle, tosin ehkä ikkunat on pestävä vielä ennen sitä! ;)
 
Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua toivotellen!
-Piia

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, tykkään äksästä kyllä kovasti! :)

   -piia

   Poista
 2. Kaunis ja tyylikäs! Olen joskus jo meinannut aloittaa samanmoisen teoksen, mutta sitten se jäi. Kevät on siitä ihanaa aikaa, että inspiraatiota pursuaa ihan joka välistä. Tällaisen mielentilan kun saisi pidettyä yllä läpi vuoden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! <3 Keväällä riittää kyllä inspiraatiota, vielä kun olisi aikaa kaikkien ideoiden toteuttamiseen! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.