2015/03/25

stailaan kylppäriäPullot ja purnukat kylppärin lokerossa saivat (osittain) kyytiä, kun nappasin Clas Ohlsonilta mukaani kivoja pumppupulloja. Meillä kun muutenkin suositaan täyttöpakkauksia, voi ne ihan samalla vaivalla laittaa yhtenäisiin pumppupulloihin, jotka paitsi näyttävät kivoilta ovat myös helppo käyttää. Ostin saman tien omansa suihkugeelille, shampoolle, hoitoaineelle ja nestemäiselle käsisaippualle.


Ihmeesti siistiytyi taas pullorivistö tällä toimenpiteellä, mikä vetoaa tällaiseen niuhottajaan. Pullojen koko on toki reilu, 750ml shampoolle ja  hoitoaineelle on aika suuri, mutta mahtuivat juuri ja juuri lokerikkoon, joten en valita.  Väri on ainakin kaunis kuparisen ruskea.


Ja ettei menisi pelkästään sisustusblogityyliseksi kuvien stailaamiseksi, niin näytän myös sen todellisuuden eli lokerikkoon jäivät oikeasti vielä miehen puhdistusaine ja lasten suihkugeelit ihan omina pulloinaan. Toki aikuisen silmään olisi ollut kiva, jos näillekin olisi omat, vaikka vähän pienemmät ja eri väriset pumppupullot, mutta lapsethan valitsevatkin omat tuotteensa juuri purkin perusteella.  Se ei siis todellakaan olisi saanut hyvää vastaanottoa, jos Cars ja Monster High -aineet olisi tungettu johonkin muuhun purkkiin! Eipä se haittaa, aika aikaansa kutakin ja onhan tämäkin jo aika siistiä, eikö totta?


Olisikohan tänään taas saunailta?

-Paula

12 kommenttia:

 1. Tosi kivat pullot, mutta eipä meilläkään muumi-sampoota tuollaisiin pulloihin laitettaisi, kun tuote on tarkasti pullon mukaan jo valittu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Se on se purkki tärkein juttu :)

   -Paula

   Poista
 2. Meiltäkin löytyy näitä clasun pumppupulloja, tosi kivoja! :) Minä oon piilottanut nuo ei niin sisustuksellisesti hienot pullot koreihin, joten suihkussa on valkoiset korit seinässä ja ne uppoavat sinne hyvin piiloon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toikin on hyvä keino. Meillä ei ole seinässä muuta kuin tuo lokerikko, mutta mahtuishan sen päälle tosiaan jotain!

   -Paula

   Poista
 3. Enpä tiennyt, että Clasultakin löytyy tuollaisia pulloja! Mahdatkohan muistaa oliko niitä kenties saatavana kirkkaina tai valkoisina? :) Mujilta meinasin puteleita ostaa viime Tokion reissulla, mutta koska matkalaukku huusi jo muutenkin hoosiannaa, niin sinnehän ne jäivät ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni saippuapulloa oli lisäksi kirkkaana, turkoosina ja vaaleanpunaisena, mutta ei muita.

   -Paula

   Poista
 4. Mahtuvathan ne tuohon "lokeroon", mutta näyttää aika ahtaalta tuo väli, mistä pitäisi mahtua pumppaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kivasti toimivat, vaikka 750ml on kyllä jännän iso koko esim. hoitoaineelle.

   -Paula

   Poista
 5. Ompas kivat! Tarvii varmaan käydä kyttäileen. Meilläkin on jos jonkinlaista tököttiä.. selkiyttäs kivasti kyllä kylppäriä tuollainen pullorivistö. (Meillä kyllä on siellä ties mitä tauhkaa ja leluhärpäkettä, koska meillä nyt sattuu asuun vajaa 2-v pojanviikari, että huomaiskohan tuota sitten kuitenkaan.....?) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kaikenlaista on, mutta onhan pumppupullot myös kätevät näille yleisimmin käytetyille aineille.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.