2015/03/28

keittiöpäivitys

 
Kuten viikko sitten kirjoittelin, kevät on ainakin minulla aikaa, jolloin into kodin laittamiseen vain kasvaa ja jokainen kodin tila tuntuu kaipaavan jotain pientä päivitystä, vaikka sitten ihan vain tavaroiden paikkaa vaihtamalla.
 
 
Keittiössä pieni kevätpäivitys tapahtui juuri tavaroita järjestelemällä. Kokosin hajallaan olleet lasipurkit yhteen keittiön tasolle ja nyt mysli, kuivatut hedelmät ja pähkinät ovat kätevästi yhdessä paikassa käden ulottuvilla. Hankin myös pienen pärerasian, jossa voi säilyttää muutamaa extra keittiöpyyhettä käsillä leipomista varten.

Vielä tuohon muutama purkki mahtuisi, ei siis haittaisi jos muutama noita Riihimäen lasin lasikantisia purkkeja jostain vastaan tulisi ja toki muutaman Iittalan Jarsinkin kelpuuttaisin, taitaisivat olla juuri nyt sopivasti alennuksessa...
 

Toinen mikä ei varmaan pahastuisi kaverista on keittiön ruokapöydän yläpuolella viime vuoden loppupuolella hankittu Himmeen Lento. Olemme olleet valaisimeen erittäin tyytyväisiä ja kauniita lamppujahan ei voi koskaan olla liikaa, vai mitä? Niin, ja tuo keittiön seinän pätkän maalaus, joka on ollut mielessä jo kohta vuoden, olisikohan pian oikeasti sen aika!
 
 
Tänä viikonloppuna ei kuitenkaan päivitetä keittiötä sen enempää tavaroiden paikkaa vaihtamalla kuin maalaamallakaan, sen sijaan juhlitaan useammatkin syntymäpäivät ja virvotaan ja varvotaan tuoreeks ja terveeks! Mukavaa viikonloppua!

-Piia

2 kommenttia:

 1. Kaunista! Voi miten odotankaan keittiöremonttimme valmistumista ja sitä kun saan vihdoin sommitella keittiön käyttötarvikkeita esille. Taidan odottaa sitä jopa enemmän kuin normaaliarkea astianpesukoneen ja hellan kanssa. :D
  Iittalan Jars purkkeja löytyy meiltäkin ja olen niitä myös harkinnut hankkivani iik!-alesta. Ovat kauniita ja käytännöllisiä.
  Mukavia syntymäpäiviä ja viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tutulta kuulostaa, että ei niinkään ne isot jutut vaan pienet jotka aina innostaa! Peukkuja remonttiin, toivottavasti sujuu hyvin ja pääset pian tilpehöörien kimppuun! :D

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.