2013/04/22

Hihat on!Ei löytynyt näille kaveriksi vaaleanpunaista, mutta violettia sen sijaan löytyi omista kätköistä ja näin syntyi helppo ja nopea keväinen bolero neitokaiselle!

Bolero on raglanhihainen, ylhäältä alaspäin ilman saumoja neulottu, kaikki silmukat ihan muutamaa kierrosta lukuunottamatta oikeaa, juuri sellainen neule, minkä mielelläni puikoille valitsen! Vaikka neulonkin suhteellisen paljon, olen todellisuudessa aika laiska neuloja, en pidä nurjan neulomisesta yhtään, liian tarkan ohjeen seuraaminen on raskasta ja mikään, mihin tulee saumoja ei yleensä onnistu. Niin, ja valmistakin pitäisi tulla suht nopeasti, siinäkin syytä, miksi tämä oli mukava neuloa. Malli syntyi omasta päästä ja kokoa mittailin käyttäjälle sopivaksi neuleen edistyessä. Kaapista löytyy vielä samaa lankaa kauniissa harmaan sävyssä, joten toinenkin versio saattaa syntyä. Ja kun yhdellä värillä tekisi, ei tarvitsisi edes päätellä niin paljon! ;)

Ihanaa aurinkoista viikon alkua!
-Piia

4 kommenttia:

 1. Todella ihana! Onko mikä lanka kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, miäkin tykkään ja toki myös käyttäjä, mikä on aina myös tekijälle bonusta! ;) Lanka on Dropsin Cotton Lightia, puuvillasekoitetta, kevyttä ja pehmeää, tosin vähän ehkä liian löyhäkierteistä miun makuun.

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.