2013/04/16

Viltejä, vilttejä

Järjestelin tyttären huonetta hieman uuteen uskoon. Päiväpeittona palvellut Bear Claw Blanket jäi hieman lyhyeksi, kun sänky jatkettiin täyteen mittaansa. Pikaratkaisuna siirsin olohuoneen valkoisen palmikkoviltin päiväpeitoksi ja Bear Claw jäi jalkopäähän.


Olen pitänyt tästä karhuntassumallista ja tehnytkin niitä muutamia. Nyt kuitenkin tuijotin tuota kuviota ja keksin, millaisen viltin tarvitsen olohuoneesen.


Samalla perustekniikalla paloista tehden alkoikin syntyä siksakkia! Nyt vain tarvitaan pitkää pinnaa ja paljon lankaa, jos aion saada tästä riittävän suuren.-Paula

8 kommenttia:

 1. Kiitos inspiraatiosta! Mulla on kohta vuosi sitten aloitettu palapeitto edelleen kesken... jos vaikka ensi jouluksi saisi valmista aikaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nyt tsempataan yhdessä. Jos ei muuta, niin sisulla!

   -Paula

   Poista
 2. Tää ilmoittautuu mukaan.. Isoäidinneliö-peitto joka periaatteessa olisi nopea tehdä, ln kesken vieläkin. Tuollaista mitä sinä teet, en tällä vauhdilla edes haaveile. Ihana idea ja hyvät värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonniin, hyvä juttu! Tein varmaan vuosi sitten tuon isoäidinneliön ja kamalinta siinä oli se päättely! Tässä uritän välttää sen päättelemällä samalla kun teen.

   -Paula

   Poista
 3. Minulla on menossa peitto afrikkalaisista kukista. Tai oikeastaan en ole vielä päättänyt, tuleeko niistä peitto vai kiikkutuolinmatto..

  Aivan ihana tuo ylempi peitto ja alempikin näyttää houkuttelevalta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adrikkalaisia kukkia olen myösnhalunnut kokeilla, mutta on jäänyt vielä vain haaveeksi. Muistathan ilmoittaa, kun saat valmiiksi!

   -Paula

   Poista
 4. Sulle on tunnustus blogissani! :)
  Aurinkoisin terkuin Mira
  http://mirkkumuori.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.