2013/04/15

Puu, pelti ja posliiniJoitakin asioita ei vain voi vastustaa, niin kuin tässä tapauksessa tuota pientä puista laatikkoa, matalaa peltistä laaria ja muutamaa kuusikulmaista posliinilaattaa, tai saattaa ne oikeasti olla jotain vessanlattiaklinkkeriäkin, mutta posliini jotenkin kuulostaa kivemmalta. :)
Kotiin ne oli joka tapauksessa kiikutettava vaikka käyttötarkoitus ei ihan selvä ollutkaan, löysivät keittiöstä väliaikaisen paikkansa ja entistä mukavammalta näyttävät! Eihän kaikella aina konkreettista käyttöä tarvitsekaan olla, "kiva katsella"-kamaa on sitäkin nurkissa vähän pyörittävä, eikö? :)

Ja blogimme sivupalkkiinkin on ilmestynyt sinnekin jotain uutta! Olemme hirmuisen innoissamme siirtyessämme ihanien ja inspiroivien Indiedays Inspiration-blogien joukkoon. Teille lukijoille tämä ei tuo muutoksia ja blogimme osoite ja tyyli pysyy edelleen samana, meille tämä taas tuo uutta intoa ja inspiraatiota jo yli neljä vuotta jatkuneeseen blogitaipaleeseemme!

Mukavaa alkavaa viikkoa ja aurinkoa!

-Piia

2 kommenttia:

 1. Tuommosia peltisiä laatikoita tehtiin muotoilijakoulutuksessa harjoitustyönä silloin joskus! :D
  Onnittelut tuosta Indiedays Inspiration -jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla tarina laatikon takaa, luulen, että tämä on aikanaan tehty maalausastiaksi tai vastaavaksi, ainakin käytön jäljistä niin päättelisin. Ja kiitos, luulen, että tämä Indiedays-juttu tuo meille uutta potkua ja vähän vaihtelua blogeiluun!

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.