2013/04/18

Zombie alert!

Visuaalisesti vaativa on inspiroinut meitä lukemattomia kertoja; niin myös nyt, kun hän keksi tuunata Converseja kloriitilla. Minä roiskautin kloriittia mustalle T-paidalle ja sain lopputuloksesi splatter-henkisen kuvion.
 

Juju on siinä, että kloriittia pitää tiputella kuivalle kankaalle, jolloin se jää helmeilemään kankaan pinnalle, eikä imeydy siihen heti. Tämä meni minulla vahingossa oikein heti ensimmäisellä kerralla.

Paita on ollut valmiina jo pitkään ja päälläkin monesti, mutta bloggausta on hidastanut kuvan ottamisen vaikeus. Ei kyllä tule minusta muotibloggaajaa tällä tälläämisellä!

Tarkoittaako tämä nyt sitä, että minä alan olla kypsä seuraamaan trendikästä Walking Dead -sarjaa? Olenko minä ainut, joka ei sitä katso?

-Paula

14 kommenttia:

 1. Paidasta tuli kivan värinen.
  Ja siitä tv-ohjelmasta - en minäkään ole katsonut sitä, enkä tule katsomaan ... en siis taida olla trendikäs :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä niin kovasti yritän, mutta yleensä poistun huoneesta, kun se ohjelma alkaa...

   -Paula

   Poista
 2. Paita on hieno! Tuttu metodi teiniajan punkvuosilta :D ja walking dead ei kuulu mullakaan katselulistaan.
  Mustaa on hauska vaalentaa kloriitilla, joskus tulee punasävyistä, joskus sinistä, kannattaa testailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitääpä testailla, vaikka punknuoruus jäi minulta kokematta.

   -Paula

   Poista
 3. Mikä se sarja on? :D Mutta hei, ihan mahtavan upea paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kovasti kotona katsotaan tuota sarjaa, mutta minä en ole siihen haksahtanut. Muuten tuntuu tällainen veriroiskepaita sopivan fiiliksiin.

   -Paula

   Poista
 4. Just tänään lainasin kaverilta kloriittia jolla hinkkasin kylpyammetta - ainetta jäi jäljelle, joten pitääpä etsiä sopiva tuunausvaate! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Toivottavasti pian näemme sinunkin tuunauksesi!

   -Paula

   Poista
 5. Tehdäänkö tuollainen kuvio vaan roiskimalla kloridia paidalle ja annetaan kuivua vai pitääkö sitä kloridia jotenkin levittää? Roiskutitko ronskisti suoraan pullosta vai miten? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivalle paidalle tiputtelin varovasti aina pienen noron tai pari tippaa ainetta ja annoin sen vieriä purona pitkin kangasta sitä hieman kallistellen. Vakaalla kädellä voi kaataa suoraan pullostakin, mutta pelkäsin sitä ryöpsähtävän liikaa, joten kaadoin ensin pikkuisen pullon korkkiin ja siitä sitten kankaalle. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, huuhtele kunnolla ja ripusta kuivumaan. Varo vaalentamasta myös päälläsi olevia vaatteita!

   -Paula

   Poista
 6. ONko tuommoista enää mahdollista saada takasin mustaksi? Mulla kävi ei-toivotusti yhden paidan kans vahinko. Unohdin sen päälleni, ku valkoista toppatakkiani "putsailin". Nyt haluisin päästä oransseista tahroista eroon :( Tinneriä yritin kohtiin väritellä, mut lopputulos on epätasaisen värinen, kaukaa katsottuna ei näy, mut läheltä kyl huomaa :( apuja apuja!! Tekstiilitussi, paidan uudelleen värjäys, mikä neuvoksi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole testannut, mutta ekana miettisin ehkä tekstiiliväriä. Eli sellaista pesukoneeseen laitettavaa, jota saa marketista. Riippuu vain paidan materiaalista. Toivotaan parasta!

   -Paula

   Poista
 7. Dylon toimi ja paita pelastui!! Kiitos vinkistä! Materiaali oli puuvillan ja modaalin seos, väri tarttui siis hyvin, huh!! Yhden normi pesun oli paita vasta ehtinyt käydä koneessa ennen kloriitti äksidenttiä! Kyseessä oli me&i:n uusi paita... jota en ollut ehtinyt vielä edes maksaa, niissä kun tuota maksuaikaa saa aina reilusti. Kyllä ois ottanu aivoon, jos paita ois menny pilalle! Kiitos siis vinkistä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.