2013/04/28

Porkkanaa ja poppia!

Perjantaina meillä oli disco! Viisitoista alle kouluikäistä kokoontuivat discopallon loisteeseen aloittelemaan vapputohinoita. Ja voi pojat, kun meillä oli hauskaa! Isäntä oli vastuussa musalistasta ja minä  pipersin koristeita ja tarjottavaa. Tapani mukaan vähän innostuin...


Tarjottavissa keskityin lähinnä lasten suosikkeihin, eli mehua ja simaa, keksiä, sipsejä ja poppareita. Ainut, mitä itse leivoin olivat nämä porkkanamuffinit, jotka tein soveltaen TÄTÄ Pirkan ohjetta. Tein ilman minttulisukkeita, mutta kuorrutteessa käytin appelsiinituorejuustoa ja koristeeksi hopeanväristä sokeria ja sokerihelmiä.


Muffinit laitoin tarjolle kynttilänjalasta ja vinyylilevystä tuunaamalleni kakkustandille ja toisesta vinyylistä taivutin uunissa kulhon maissnaksuille. Koristeina palvelivat pääsääntöisesti joulukoristeet eli kaikki, mikä kiilsi ja kimalsi.


Otetaan varmasti vielä uusiksi!

-Paula

2 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän mahtavalta näyttää! Saako teidät pestata suunnittelemaan meidän seuraavat juhlat? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Mutta voit arvata, miten isäntä huokasi, kun emäntä innostui taas liikaa. Alkuperäinen suunnitelma oli discopallo, sipsejä, keksejä ja mehua, mutta sitten se mopo karkasi käsistä. Toki paljon jäi vielä ideoita toteuttamatta ajan ja miehen ymmärryksen puutteen takia ;)

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.