2010/10/27

Yksinäinen kissa

Olen leikkinyt tulella. Myönnän sen. Tähän saakka vain on ollut onni myötä, mutta nyt se loppui. Lanka nimittäin. Kun yrittää kutoa lankavarastojaan mahdollisimman huolellisesti, niin joskus vain ei enää onnistu. Tätä lankaa ei enää valmistetakaan, joten jos ei tuurilla löydy jostain kätköistä, niin parittomaksi lapanen jää.


Lanka: Novita Wool Sävy, vaaleanpunainen
Koko: Lapsi, n 2-3v. 12s/puikko
Puikot: 2,5mm

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun törmäsin tällaiseen Hello Kitty-virkkausmalliin ja ajattelin tehdä tytölle lapaset. Lopputuloksesta en ole ihan varma kuitenkaan.

-Paula

3 kommenttia:

 1. No nyt onnistui lukijaksi kirjautuminenkin. Onko mahdoton ajatus, jos toinen lapanen olisikin toisen värinen/sävyinen? Vaikka kisun talo tai sitten voisi olla joku kittyn kavereista siihen virkauttuna.

  VastaaPoista
 2. Minäkin onnistuin nyt lukijaksi kirjautumaan. Lapaset näyttävät tosi söpöiltä ja hyviä nuo Hennin ehdotukset. Toivottavasti saat lapaset valmiiksi, keskeneräiset käsityöt ovat harmillisia.

  VastaaPoista
 3. Tämä tuli kuin tilauksesta! Olen tekemässä miehen siskontytölle kaulahuivia joululahjaksi ja vähän haavelin siihen Hello Kittyä. Kiitos!

  Harmi tuo langan loppuminen, minusta ovat tosi kivat lapaset :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.