2010/10/04

Kestovaippalinkkivinkki

Kävin tuossa aikoinani työväenopiston kestovaippakurssin, kun jotenkin jännitin urakan aloittamista ja pelkäsin kalliiden kankaiden leikkaamista ja pilaamista. Sainkin kurssilta paljon hyviä vinkkejä, rohkeutta ja pinkan L-kokoisia taskuvaippoja tyttärelle. Sen jälkeen olen ommellut S-kokoisia vaippoja ja antanut vauvalahjaksi, toiveena, että ystävätkin innostuisivat kestoilusta. Edes osakestoilusta, sillä eihän ehdoton tarvitse missään asiassa olla.


Nyt meillä on taas oma S-kokoinen kestoilija, ja tästä erästä olin säästänyt muutaman taskun meillekin, sillä kuosit olivat vaan niin söpöisiä. Tämän mallin S-koko on meidän mötikälle melko sopiva, mutta ehkä alle nelikiloisille vastasyntyneille voisi tehdä vähän pienempää.

Halusin kuitenkin vinkata kestojen ompelusta kiinnostuneet SikSakSis-blogiin, jonka toisena kirjoittajana on juuri mainitun kestokurssin vetäjä ja tämänkin PUL-kuosin suunnittelija Henni. Henni näyttää kovasti taas ahkeroineen vaippojen parissa ja uusia kuoseja ja kaavoja on tuloillaan. Kaavat päivitetään myöhemmin blogiin ja Kiedo ry:n sivuille, mutta sillä välin siskokset ovat luvanneet kaavoja sähköpostiin tiedosteleville. Tämän saamani vaippakaavan innostamana voin houkutella kaikkia kokeilemaan ja onhan minulla itselläkin kaapissa muutama ihana PUL-löytö josta jotain uutta kaavaa voisi kokeilla, heti kun aikaa saisi!

-Paula


3 kommenttia:

 1. Teillä on kiva blogi! Jään seurailemaan.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Paulalle ja perheelle pikkuisesta! Ja kiitos blogimme mainostuksesta. Mukavaa, jos ohjeista ja kaavoista olisi muillekin hyötyä.

  siksaksis - henni

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos linkkivinkinstä!! Tarpeeseen tulee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.