2010/10/24

Pelottelupäivä


Olen joskus askarrellut nämä oman luokkani ikkunaan Halloweeniksi. Mallit löytyivät joltain jenkkisivustolta, joka ei valitettavasti ole enää muistissa. Tyttö löysi nämä kaapista ja pitihän ne laittaa yhdessä ikkunaan vähän etuajassa. Hän on muutenkin innoissaan, kun kaupoissa on esillä "pelottelujuttuja", jotka ovat kivoja, vaikka vähän pelottaakin.

EDIT

Kaivelin vähän hataria mielikuviani ja jotain tällaista löysin:

http://www.bhg.com/holidays/halloween/crafts/spooky-window-scene/


-Paula

6 kommenttia:

 1. vau,lunta. Kumpa tännekkin tulis pian=)

  VastaaPoista
 2. Hei, jännittävältä näyttää ikkuna. Oon (ja Hennikin on) yrittänyt liittyä jonkin aikaa teidän lukijapaneeliin, mutta on tullut tämmöinen teksti "Pahoittelemme emme pysty käsittelemään pyyntöä. Yritä uudestaan tai palaa asiaan hetken kuluttua." Mistähän mahtaa johtua? ja onkohan muillakin samoja ongelmia?

  VastaaPoista
 3. No voi hui! Miksiköhän ei onnistu? En osaa sanoa. Blogger aina välillä on minullakin tökkäissyt ja antanut samaa lausetta, kun olen esim. yrittänyt kirjoitella muille kommentteja, mutta ei nyt hetkeen. Eikä taida olla riippuvainen selaimesta?

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Ihanan kamalat! Harmi, ettet muista mistä löysit mallit. Noita vois askarrella oman luokan ikkunaan. :) Ehkä alan luovaksi ja teen oman versioni.

  VastaaPoista
 5. Kaivelin vähän hataria mielikuviani ja jotain tällaista löysin:

  http://www.bhg.com/holidays/halloween/crafts/spooky-window-scene/

  -Paula

  VastaaPoista
 6. nyt onnisti lukijaksi ryhtymisen kanssa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.