2010/10/18

Talvi yllätti käsityöläisen

Materiaalit oli jo hankittuna, metrejä merinovillaa eri muodoissaan, mutta eihän sitä saanut aloitettua, ennen kuin oli pakko.


Pitkät alushousut Myllymuksujen merinovillaneuloksesta. Malli Suuri Käsityölehti 2/22010, 100cm. Jätin lahkeiden resorit pois, koska pituus riitti aivan hyvin näinkin. Pitänee lisätä, jos pituu loppuu kesken ennen leveyttä. Haarakappale olisi voinut olla aavistuksen kapeampi. Mutta ihanaa kangasta, eikö pöllömpi (tai siilimpi) ommellakaan!
Pipon malliin ideaa otettu Garnstudiolta ohje 16-13. Lankana Merino Extra Fine, 100g. Lopusta tuli vielä pöllölapaset, jotka kuvassa vielä ilman nappisilmiä, kun en ole kauppaan ehtinyt. Näille kuulemma pitää etsiä joku toinen koti, sillä meidän neidille ne eivät kelpaa. Mikäpä siinä, onhan meillä jo noita lapasia. Tällä hetkellä tytön suosikkeja ovat mansikkalapaset ja kalalapaset.

-Paula

1 kommentti:

  1. Onpa ihanaiset villavaatteet! Kyllä nyt kelpaa ulkoilla. Noi pöllölapaset täytyisi kyllä koittaa tehdä. En vaan oo palmikkoa tehnyt sitten yläasteen kässäntuntien. :D

    (sitten vielä Paulalle vink vink: KukkaRukkasen juuri avatussa blogissa on tehty neulomalla ihanat pikkuiset hiiripehmot, jos ei amigurumien virkkaaminen innosta niin neulomallakin onnistuu monenlaiset. Eli hiirulaiset löytyy täältä: http://kukkarukkanen.blogspot.com/2010/10/avasin-blogin.html)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.