2015/02/08

keittiökuulumiset

 
 
 
Pitkästä aikaa näyttäytyvä aurinko innosti kuvailemaan keittiössä. Ja ehkä vähän myös tuo uusi ihana matto jonka keittiöön hankin, Aatos-nimeltään.
 
Viime kesänä keittiöön ostamani Granitin hieman samanhenkinen matto on löytänyt paikkansa makuuhuoneesta, joten keittiö kaipasi jotain uutta. Uusi matto on Kodin1:sen valikoimista ja ihastuin siihen muutaman näkemäni mainoskuvan perusteella. Kuviossa on jotain perinteistä, mutta kauniisti ja modernisti toteutettuna. Sopii minusta mainiosti keittiöömme!
 
 
 

Puusohvan takainen seinänpätkä odottaa edelleen muutosta. Sen maalaaminen tai tapetoiminen houkuttaa, mutta koska akuuttia tarvetta ei ole, emme ole sen eteen mitään vielä jaksaneet tehdä. Ehkä kesällä tai sitten joskus myöhemmin. Helpommin muutosta saa aikaan purkki ja purnukka asetelmia vaihtamalla paikasta toiseen, nyt mennään näillä, huomenna taas ehkä jotenkin toisin!
 
Ja kuuluhan keittiöön myös pullan tuoksu! Laskiaspullat ovat kummitelleen mielessäni jo monta päivää, joten nyt leipomaan! Aurinkoista sunnuntain jatkoa!
 
-Piia

10 kommenttia:

 1. Ihana matto! Oon jo pitkään pähkäillyt, että millainen matto hankitaan meidän keittiöön ja tuo pääsi nyt ehdokaslistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä kaunis ja koska käännettävissä niin saa halutessaan uutta ilmettä helposti! :)

   -piia

   Poista
 2. Tosi kaunista ja kodikasta! Ja matto kyllä ihana :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo ekan kuvan seinällä oleva asetelma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tuo on minulla sellainen vaihtuvien asetelmien seinä, nyt vaihteeksi tuollainen! :)

   -piia

   Poista
 4. Ihana tuo riippuva ruukku!! Mikä ja mistä?? :D Ja samaan vetoon, onko nuo pippuri ja suolamyllyjä tuossa kaleidolla? Ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruukku on kyllä hauska, se on jo monta vuotta vanha eli nimeä en kyllä muista, mutta Viherlandiasta sen olen aikani ostanut. Pippuri- ja suolamyllyt sen sijaan uudempia, ovat Wrong for Hayn, tykkään kovasti, kauniita ja toimivia. Niitä saa monessa ihanassa värissä, minä valitsin aika ne turvalliset! ;)

   -piia

   Poista
 5. Niin kaunis ja valoisa keittiö! Aatos-matto ihastuttaa silmää, on kaunis, selkeä ja kodikas. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina, keittiön valoisuus on kyllä yksi suosikkijutuistani siellä ja toki juuri nyt tuo uusi matto! ;)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.