2015/02/12

pastellisävyjä + juliste

 
Lokakuisen rymsteerauksen jälkeen aulan värimaailma on ollut vähän hakusessa hieman haastavan seinävärinsä vuoksi. Seinän väri on periaatteessa ihan hyvä, mutta riippuen kavereista sen harmaan sävy taittaa enemmän tai vähemmän ruskeaan. Vähemmän on tila johon haluaisin pyrkiä, niinpä ripauksia erilaisia pastellisävyjä on ilmaantunut pikkuhiljaa aulaan,  pastellisävyjen seurassa kun seinä ainakin omissa silmissäni näyttää vähemmän ruskealta.
 
 
Kirjahyllyn päältä löytyy tällä hetkellä kasa vahvaa tekoa olevia Hayn laatikoita. Sen lisäksi, että ovat kaunista katseltavaa, niin näihin mahtuu sullomaan jos jonkinlaista tavaraa. Ja näitä sullomispaikkojahan ei tunnu ikinä olevan liikaa!
 
Halusin aulaan myös laatikoiden sävyihin sopivan julisteen ja koska nude/vaaleanpunainen miellyttää edelleen silmää, sellaista sitten metsästämään. Tämä upea käpy oli jo lähellä päätyä ostoskoriin, mutta sitten iski piheys ja käännyin piirrustusohjelman puoleen ja piirtelin julisteen itse. Syntyi simppeli kolmioilla täytetty ympyrä. Ei se tuon kävyn vertainen toki ole, mutta passaa meille hyvin ja säästyihän siinä aika monta euroa.
 


Mikäli joku muukin tästä ympyrästä pitää, niin KLIK ja voit tulostaa samanmoisen itsellesi! Ihan vaan iloisen mielen, tulevan ystävänpäivän taikka taas yllättämään päässeen tänään vietettävän blogin 6-vuotissynttäripäivän kunniaksi! :)
https://drive.google.com/file/d/0B7U_E9_p7dtQMVkyQ0JWZ3hFUFE/view?usp=sharing
-Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.