2015/02/21

hullu virkkaaja jumppailee

Päivittäin tarvittavat tavarat on hyvä pitää esillä, että niitä on helppo käyttää. Siitä syystä toivookin, että ne arkiset tavarat olisivat kauniita, katseenkestäviä. Aina näin ei ole. Yksi esine, jonka katselemista olohuoneessamme olen yrittänyt pitkään vältellä, on venyttelyssä käyttämäni sähkönsininen jumpparulla. Siis sähkönsininen! AUTS! Ei yhtään feng shui minun mielestäni.


Tällaisia käytännönongelmia on meillä jo aikaisemminkin ratkaistu virkkaamalla ne piiloon. Viime viikonloppuna toteutin suunnitelmani, ja virkkasin myös tämän sinisyyden foam rollerin ympäri Eiran langoilta saamallani Hooked Zpagetti -kuteella. Yhdestä kartiosta riitti juuri ja juuri metrejä hirvityksen uudelleenverhoiluun. Tein pötkylänpäällisen samaan tyyliin kuin tekisin pyöreän korin, mutta toisen pään jätin pitkäksi ja vain kiristin sen trikookuteella kiinni. Tälla tavalla verhoilu on ikäänkuin säilytyspussi, josta pötkylän saa halutessaan poiskin. Toistaiseksi olen kyllä onnistunut venyttelemään ihan yhtä hyvin kudepäällysteiselläkin pötkylällä. Ja näin rullaamme yhdessä kohti kevättä.

-Paula

12 kommenttia:

 1. Kaunis päällinen! Minullakin on tuhottoman ruma jumppamatto pyörimässä nurkissa, pitäisikö sillekin virkata kauniimpi säilytyspussukka... :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Meillä on jumppapallo saanut samantapaisen verhoilun. Kummasti tulee enemmän käytettyä, kun se ei ole siellä kaapin pohjalla piilossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että poissa silmistä, poissa mielestä.

   -Paula

   Poista
 3. Loistokas idea ja kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 4. Huima keksintö! Nyt syntyi uusi buumi ; piilota rumat jumppamatot kauniisiin kääreisiin!!

  VastaaPoista
 5. Moikka, et olis testannut virkata jumppapallolle päällistä? Meillä ne hirvitykset nököttää olohuoneen nurkassa (päivittäinen jumppa tv.tä katsoessa) mut on AIVAN kamalia. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole, mutta kaveri on. Hän ompeli kahden pyörylän väliin vielä käsin metrivetoketjua. Kuulemma helpottaa, jos pitää välillä täyttää.

   -Paula

   Poista
 6. Onpas ihana idea! Pystyykö tuolla ihan hyvin rullailemaan, ettei luista lattialla?
  Itselläni on musta rullailupötkylä, joka on kivan neutraali ja huomaamaton, mutta voisin kyllä siitä huolimatta tehdä kivan puvun omalle rullalle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rullailen olkkarin maton päällä pääosin ja siinä onnistuu kyllä hyvin. Toki jos tekee pari senttiä tilaa, niin tämmöinen systeemi toimisi tosi hyvin myös riisuttavana pussina, jos tuntuu, ettei saa tuntumaa muuten.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.