2014/07/30

pikkuvikaisia ja ihania

 
Kaikilla meillä on pikkuvikamme. Iän myötä olen oppinut hyväksymään monia ulkoisia ja sisäisiä vikojani. Se, että niistä oppisi vielä pitämään, voi olla pitkä matka. Itsensä suhteen on aina kriittisin, vaikka monessa muussa asiassa huomaa, että pienet virheet tekevät asiasta mielenkiintiosemman. No, ihmisten suhteen mikään ei ole näin yksinkertaista.
 
 
Palatessamme kotiin, pysähdyin Kyyjärven Paletissa, jossa tekee melkein aina löytöjä. Tällä kertaa olivat alennusmyynnitkin vauhdissa, joten lopputulos oli tavallaan tiedossa. Ensimmäisenä iskin silmäni kakkoslaatuiseen Kastehelmen jalalliseen maljaan kymmenellä eurolla. Kastehelmessä minulla kesti kauan päättää pidänkö siitä vai en, mutta nyt olen siihen ihastunut. Kotona leikkasin maljaan muutaman liljan. Omat liljani ovat tänä vuonna olleet tuholaisten jäljiltä vähäisiä, pieniä ja pikkuvikaisia, mutta päätin, että pitää niistäkin pystyä nauttimaan ja iloitsemaan.
 
 
Marimekon myymälässä olisi ollut myös paljon ihanaa, mutta nyt maltoin ostaa vain metrikaupalla kankaita, hintaan 15€/m. Siinä alkaa olla kankaiden hinta siedettävällä tasolla. Näistä tulee ehkä pöytäliina ja tyyny, tai sitten jotain muuta.

-Paula

6 kommenttia:

 1. Pikkuvioissa ei ole mitään vikaa :) Kukat ovat aina kauniita. Ihan mahtavia kankaita muuten, pitäis varmaan itsekin pistäytyä katsomassa mitä kaikkea kivaa vois löytyä. Nyt kun tuo ompeluintokin on vaihteeksi päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin etenkin tuohon mintun/turkoosinväriseen ja olisin voinut ostaa sitä vaikka kuinka paljon. Tylsänä ehkä teen siitä ekaksi liinan. Sinipohjainenkin olisi mahtava liina lapsiperheessä: ei heti tahrat näkyisi!

   -Paula

   Poista
 2. Ei kaiken tarvitse aina olla niin justiinsa :) Mekin pysähdyimme kesäreissultamme Paletissa (en ole ennen käynyt). Mukaan tarttui Marimekosta puoleen hintaan sukkahousut ja iso kulho.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pysähdytään siinä aina kuin mahdollista. Sieltä löytyy sellaisiakin tuotteita, mitä muualla ei ole! Useasti vain (onneksi?) monkuvat laset jättävät ostosreissut lyhyiksi ja hätäisiksi.

   -Paula

   Poista
 3. Kivoja juttuja olet löytänyt. Itse muuten kirjoittelin kans eilen samasta aiheesta, mutta sitten deletoinkin koko tekstin :) En jaksanutkaan olla syvällinen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sattuma! Olisipa ollut kiva lukea ajatuksiasi. Minäkin kiirjoittelin pitkään - ja poistin sitten rivikaupalla. Ei turhan syvällisiä juttuja näin kesähelteillä ja bloginlukijoiden riesaksi ;) Mutta kun kaikkeen tottuu, niin mitä enempi vuosia näissä nahoissa viettää niin sitä kotoisammatha ne ovat. Vikoineen kaikkineen. Muistan esim. miten vitiigon puhjetessa teini-ikäisenä se ahdisti, kun sen ikäisenä on muutenkin epävarmempi ja ulkonäkökeskeisempi. Nyt en asiaa paljon ajattelekaan ja melkein hämmästyn, kun joku ottaa sen puheeksi.

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.