2014/07/18

keittiön uudet hyllyt

 
Vaihtelunhalu, sitä täältä ainakin löytyy, enkä taida olla onneksi ainoa, vaikka kotona niin aina välillä epäilläänkin! ;) Nyt tarve saada uuttaa iski keittiöön ja niinpä eilen iltamyöhään porasin muutaman uuden hyllyn seinälle.
 
 
Seinällä on ollut jo jonkin aikaa vanha puinen laatikko (näkyy esimerkiksi tässä ja tässä vanhassa postauksessa) josta tykkään edelleen kovasti, mutta nyt halusin saada seinälle vaihteeksi jotain vähän kevyempää ja vaaleampaa.
 
 
String-hylly olisi ollut yksi vaihtoehto, mutta riittäköön sitä lajia toistaiseksi yksi eteisessä oleva. Nämä simppelit hyllyt ja kannattimet löytyivät Biltemasta eivätkä olleet hinnalla pilattuja. Alle viidellätoista eurolla sain uudet hyllyt seinälle ja keittiön ilme muuttui hurjasti pienellä panostuksella! 
 
 
Kippojen ja kuppien kaveriksi pääsi myös viherkasvi, joka ei vanhaan lokerikkoon olisi mahtunut. Piste iin päälle sanoisin!
 
 
Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa vapaasta te joilla sitä on! Omani menee töissä, jos siis satut olemaan Jyväskylässä ja Asuntomessuilla, saa nykäistä hihasta jos messualueella vastaan tullaan! :)
 
-Piia

20 kommenttia:

 1. Kauniit on ja käytännölliset!! :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan näköiset ja keveät hyllyt. -Ja nuo ylähyllyn vihreät lasit. Meillä oli tuollaisia vihreänä ja ruskeana mökillä kun olin lapsi. Isä muisteli, että niissä myytiin Viola-tuorejuustoa joskus aikoinaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska tarina laseista, minulla ei ollutkaan mitään tietoa niiden alkuperästä, sain ne samassa yhteydessä kun keittiön puusohvan ostin, kyseisessä talossa oli jos jonkinlaista mitä tarttui matkaan kaupanpäällisinä! :)

   -piia

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, olen itsekin tyytyväinen uuteen ilmeeseen! :)

   -piia

   Poista
 4. Ai että tykkään tosta vaalesta puun väristä, kaunis! Ja näppärän kokoiseltakin hylly näyttää. Olisi passeli meidän mökillekin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, vaalea puu on kaunista! Meidän maitolasikaiteiden käsijohteet ovat vaaleaa koivua, joten sopivat hyvin sekaan! Sopivat varmasti myös mökille eivätkä todellakaan hinnalla pilattuja! :)

   -piia

   Poista
 5. Hienot hyllyt! Näyttää pirteältä ja kotoisalta, ja viherkasvi on tosiaan piste iin päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vihreä siellä täällä tekee aina hyvää! :)

   -piia

   Poista
 6. Ihanat. Tykkään niin kovin vaaleasta puusta.

  VastaaPoista
 7. Sillälailla, hyvältä näyttää tuo vaalea puu. Kävin eilen pikaisesti messuilla, mutta ei rouvaa ständillä näkynyt. Ensi viikolla uusi yritys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kato miä oon nyt siistissä sisähommassa tässä toimistolla! Eikä ihan hirveesti haittaa tää ilmastoitu office näillä keleillä! ;)
   Pistä viestiä kun oot tulossa, olen ma-ti vapailla, mutta muuten täällä passissa! :)

   -piia

   Poista
 8. Ohoh, onpas kivat hyllyt. Itsekin etsin jotain kevyempää keittiöömme korvaamaan vanhaa kirjahyllyä, jossa majailee maljakoita, keittokirjoja ja muuta pientä. Yksi ylimääräinen String olisi, mutta joku puunvärinen voisi sopia paremmin, ja tämän vaihtoehdon testaaminen ei olisi liian kallistakaan! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä vaan! :) Tähän taitaa mahtuakin vähän enemmän kun Stringiin ja hyllyt ovat hieman syvemmät joten toimii varmaan keittokirjoillakin, täytynee omatkin varmaan kaivaa kaapista ja kokeilla tuohon! :D

   -piia

   Poista
 9. Kauniit hyllyt ja niin kaunista muutenkin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.