2014/07/03

legoukkohylly


+

 
=
 

Kun yhdistetään vanha hylly ja legoukot saadaan legoukkohylly. Olen jo pitempään katsellut josko jostain löytyisi jonkinlainen hyllykkö ukoille joita poika ahkerasti rakentelee. Kun viime kesäistä kesätyöpistettä on viime viikkoina pistetetty uuteen uskoon pian alkavia Asuntomessuja silmällä pitäen, nappasin yhden seinältä poistetun hyllyn kotiin ja naulasin samantien seinään. Nyt on paikka vaihtuvalle näyttelylle!
 
Ja tosiaan, erilainen näyttely käynnistyy myös ensi viikolla kun Asuntomessut Jyväskylässä avautuvat yleisölle perjantaina 11.7. Itse olen ollut projektissa mukana kolmisen vuotta, joten jännittäviä ja kiireisiä aikoja eletään! Uskon, että luvassa on kaikin puolin upeat messut! Miten on, oletteko te tulossa messuille?
 
-Piia

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen hylly :)

  Olen tulossa messuille! Sitä reissua odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru!
   Messualueen viimeistely on käynnissä ja hyvältä tulee näyttämään, tervetuloa! :)

   -piia

   Poista
 2. Meillä olis tarvetta legoukkohyllylle myös, teidän toteutus on hieno!

  Messuille olisi kovasti toiveissa päästä, toivottavasti sieltä löytyy vielä joku vapaa hotellihuone kun vähän myöhään jätettiin tämä matkan järjestäminen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä just passelin kokoinen legoille!
   Ja eiköhän täältä aina yksi vapaa huone löydy! :D Moikataan jos tavataan! :)

   -piia

   Poista
 3. Kiitos ideasta. Yritin laittaa legoukkoja kirjainlokerikkoon, mutta vain muutamiin koloihin mahtui. Tyhmänä harmittelin, kun eivät mahtuneet... mutta nyt muistan heti yhden hyllyni, johon voin laittaa ukkelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ukoille löytyi hylly teiltäkin! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.