2014/06/03

tervetuloa terassille


Meillä on talossamme kaksi terassia, pienempi katettu ja isompi kattamaton. Toiminnot terasseilla ovat jakautuneet siten, että pienemmältä terassilta löytyvät sohva ja riipputuoli ja siellä otetaan rennosti, toisella terassilla taas on ruokapöytä ja siellä grillataan, leikitään vesileikkejä ja otetaan aurinkoa.


Kun helteet vielä muutama viikko sitten meitä hellivät, sain pikkuterassin kuntoon. Muutama uusi Kodin1:n Anno-malliston tyyny, laventeli ruukkuun, uusi maljakko myöskin Annon mallistosta oksille sekä pari kynttilää ja sillä päästään hyvin alkuun!

Viime vuoden tavoin istutin pikkuterasille Ikean ämpäriin myös tomaattia, viihtyi siinä edelliskesänäkin oikein hyvin. Jonkinlaista mattoa terassille vielä kaipailen ja siitä onkin jo idea muhimassa! ;)

Loppuviikoksi ja viikonlopuksi on jälleen luvassa ihan kelvollista säätä, joten suunnitelmissa on löhöilyä ensin sohvalla sitten riippukeinussa siirtyen taas sohvalle ja sitä rataa!

-Piia

8 kommenttia:

  1. Ihana terassi! Me saatiin eilen meidän ihka ensimmäinen ulkosohva ikinä ja olen nyt odottanut kieli pitkällä aamukahveja tai edes muuten oleskelua sohvalla. Eilen sitä testattiin viltin alla istuen, mutta jospa huomenna aamulla siihen pääsisi jo kahville.

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää suojaisa terassinne. Varmasti ihanaa, kun voi päättää sään mukaan mille terassille sitä asettuu nautiskelemaan kesäkeleistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan mukava kun voi vaihdelle fiiliksen mukaan. Toki molempien terassien osalta on vielä paaaaljon haaveita, pienempi olisi kiva joskus lasittaa ja isommalle saada palju ja ehkä kunnon kesäkeittiö jajajaja...

      -piia

      Poista
  3. Kiitos Kiki! :) Hengailu omalla terassilla varsinkin kun siihen yhdistetään sohva on kyllä aika jees! ;)

    -piia

    VastaaPoista
  4. Kaunis ja ihanan suojaisa terassi! Ja tutunoloinen keinu ;) Mitäs mattoideoita sulla? ;) Omallekkin terassille nimittäin kovati hyvää, kestävää ja kaunista(vaikea yhdistelmä) mattoa kaipailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keinu on kyllä ihana, oon katellut sun kuvista että teilläkin samanlainen löytyy, vinkkinä muuten, että narun kuntoa kannattaa välillä tarkkailla, meillä katkesi kerran ja tytär mätkähti alas portaille, onneksi ei käynyt kuinkaan.
      Kestävästä mattoideasta en tiedä, mahdollisesti ihan räsymattolinjalla pikku twistillä mennään, mutta siitä lisää jos saan vielä tänä kesänä aikaiseksi! ;)

      -piia

      Poista
  5. Hei :). Viihtyisä ja kiva tunnelma, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi ja kiitos! :) Kyllä tuossa on mukava olla, vielä kun olisi siihen vaan enemmän aikaa! :)

      -piia

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.