2014/06/12

houkutus ja lankeaminen

 

Kuten aiemmin kirjoitin, tuntuvat nyt puutarhajutut akuuteimmilta kuin neulonta tai sisustaminen. Samaten olen tehnyt kaappien puhdistamista ja kuljettanut tavaraa kirpputorille. Jotenkin näiden yhdistelmänä lankesin houkutukseen uudesta hunajakennopalloa muistuttavasta tuikkukiposta ostaessani taimia Plantagenista.


Toinen lankeaminen tapahtui myös taimiostoksilla Hong Kongissa (kaupassa). Tämä on rattaan näköinen ruukku, mikä tietysti metallimiehen tyttäreen vetosi. Mutta ainakaan vielä se ei päässyt toimittamaan ruukun (tai rattan) virkaa vaan kumollaan se toimii kivana vitriininä pikkujutuille.


Muutaman euron ostos on yhtäältä viaton lankeaminen, mutta toisaalta mietin, että juurihan minä sisustuskrääsää sinne kirpparille kannoin... "Frailty, thy name is woman."

-Paula

Ps: Koska Novitan lankojen voittajaa ei ilmaantunut, arvoimme uudelleen ja langat lähtevät

Tiia / Black + White = Grey, joka valitsi mustan (099) ja valkoisen (010)

4 kommenttia:

 1. "Metallimiehen tyttäreen", ilmankos sä siellä edellisessä työpaikassas olit niin pidetty. Taisit ymmärtää aika hyvin niitä ukkoja ;) Hienoja löytöjä puutarhamyymälöistä olet tehnyt. Ei kai noita hyllyynkään olis voinut jättää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se oli kyllä mukava työyhteisö sekin. Pari kertaa vuodessa vieläkin vierailen metallin kahvihuoneella pullapussin kanssa ;)

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.