2014/06/01

Harmooni

 
Keskisuomalaiset bloggarit kokoontuivat jälleen yhteen kun perjantaina kiertelimme porukalla ensi tulevalla Asuntomessualueella ja tämän jälkeen vietimme aurinkoista iltaa hyvässä seurassa ja ihanassa miljöössä, Jyväskylään tänä keväänä avatussa uudessa Harmooni-ravintolassa.

Ravintola sijatsee upealla paikalla aivan ydinkeskustassa, mutta kuitenkin rauhaisalla piha-alueella. Tämä uusi tulokas on omistajapariskunta Jyrki ja Riitta Halttusen rakkaudella ja pieteetillä kunnostama arvokiinteistö, jossa asialle vihkiytymisen voi aistia sekä ruuassa että sisustuksessa, joka on mietitty jugendajan tyyliin yksityiskohtiaan myöten.
 

 
Ulkopuolelta taloa mittaillessa ei siitä saa kunnolla käsitystä, mutta Riitta johdatti meidät kierrokselle talon syövereihin, jolloin vasta ymmärtää kunnolla talon historian ja kokoluokan. Á la carte -ravintolan lisäksi talosta löytyy jo nyt yksityistilaisuuksiin sopivia kabinetteja, minkä lisäksi alakertaan valmistuu iso juhlatila omalla baarilla ja yksityisellä terassilla. Lisäksi tiloihin on tarkoitus joskus tulevaisuudessa kunnostaa huoneistohotelli.


 
Kellaritiloissa sijaitsevan tunnelmallisen á la carten puolella on vaihtuva ruokalista, joka nojautuu kausituotteisiin lähialueelta. 

Kierroksemme lopuksi istuuduimme yläkerran kokoustilan vihreyteen nauttimaan pieniä makupaloja ja lasillisen kuohuvaa. 3.6. aukeaa myös Harmoonin sisäpihalla terassialue, johon on luvassa erilaista ohjelmaa ja hyvää ruokaa. Siinäpä mainio tekosyy palata pian...-Piia ja Paula

6 kommenttia:

 1. Piti ihan hieraista useamman kerran silmiäni! Olen joskus 90-luvun lopulla käynyt tekemässä grafiikkaa tuossa samaisessa rakennuksessa, silloin tilat olivat jokseenkin erinäköiset. ;) Voi, nousee ihan se musteen ym. kemikaalien tuoksu nenään vielä vuosien jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt siis sitäkin suuremmalla syyllä Annukka katsomaan ihan livenä miltä siellä nyt näyttää! :)

   -piia

   Poista
 2. Upeaupea rakennus, kauniisti rempattu ja sisustettu, hieno paikka. Tuonne täytyy ehdottomasti mennä uudemman kerran! Oli kiva nähdä taas:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä! <3 Ehkä seuraavalla kerralla sitten sitä terassia ihmettelemään!

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.