2014/06/14

DIY: nimikyltit kasvimaalle


Näitä lusikkanimikylttejä olen nähnyt aika ajoin myytävän erityisesti yrteille tarkoitettuina. Kun kotoa löytyivät välineet ja kasvimaa kaipasi kylttejä, päätin tehdä lusikkakyltit itse.

 

Laatikosta löytyi muutama peruslusikka ja olen jo joskus useampi vuosi sitten ostanut Clas Ohlsonilta pienet meistikirjaimet, joita aiemmin olen käyttänyt muun muassa korujen tekoon. Näiden lisäksi ei tarvitse kuin vasaran ja alustan jota vasten hakata.


Vasaroin lusikoiden päät ensin tasaisiksi ja sen jälkeen hakkasin haluamani sanat lusikoihin. Niin innoissani hakkaushommissa olin, että porkkanassa k:t ovat jos johonkin suuntaan ja salaatti sana ei mahtunutkaan yhteen riviin! :) Tyypillistä minulle, mutta ei haittaa, ajavat asiansa ja ovat taatusti persoonalliset! :D

Kovin kesäiseltä tuolla ulkona ei juuri nyt näytä, saas nähdä pitääkö tässä vielä ryhtyä kasvimaata harsottamaan ettei sato ihan paleltuisi...omituinen on tämä kevät ja kesä säiden puolesta ollut, mutta nautitaan silti viikonlopusta vaikka sitten villasukat jalassa!

-Piia

18 kommenttia:

 1. Hienot! ...eikä väärinpäin olevat k:t haittaa yhtään. -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Ei minuakaan ne k:t haittaa, ehkä jopa parempi noin! :D

   -piia

   Poista
 2. Ihan mahtavat, ehkä vihdoinkin keksin mihin ylijäämä lusikat käyttäisin!

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Mulla on ollut tämä samainen projekti ajatuksena jo vuosia, mutta en ole saanut aikaiseksi. Tosin ei mulla sitä kasvimaatakaan ole, joten onhan mulla vielä aikaa. ;) Todella onnistuneet ja kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minullakin on tämä ollut jo pitempään ajatuksissa ja nyt viimein sain aikaiseksi. Tosin tällä säällä taitaa jäädä sato vain haaveiluksi...

   -piia

   Poista
 4. Ihania! Mulla on samat hommat mielessä, lusikat jo kierrätyksestä hankittuna ja nyt sain myöskin inspiksen kohdilleen, kiitos:)

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Onkohan noita kirjaimia vielä myytävänä Clas Ohlsonilla, tai muualla? Pitää käydä katsomassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kuvitella, että ovat sellainen vakiovaruste, kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

   -piia

   Poista
 6. Voi vitsit, mulla on juuri sama postaus odottamassa tuola naftaliinissa vielä kuvien muokkausta. ;) juuri samat Clasun meistitkin mulla käytössä.. Kiva satuma! :) Mukavaa kesänalkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kylläpä sattui, täytyy tulla kurkkimaan sinun versioitasi! :)

   -piia

   Poista
 7. Tosi hienot :) Tykkään niin tällaisista kierrätysideoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ei tosin ole oma idea, mutta hyvät ideatkin ovat oivallinen kierrätyksen kohde! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.