2011/04/08

Sarkakassi
Hamstrasin tammikuussa paikallisesta SA-kaupasta sarkakangasta ja ajattelin kokeilla sen toimivuutta kassina. Ja hyvinhän se toimikin! Tukeva materiaali, joten kassi valmistui suht helposti ilman tukikankaita tai muuta väliin laitettavaa.

Mallia kassiin hain muutamasta käsilaukustani ja sarkakankaan sävyyn sopiva vuorikangas löytyi kangaskaapin kätköistä. Koristeeksi askartelin Tilda-nauhasta ja vanhasta napista kukkasen, jonka kiinnitin hakaneulalla, voi siis halutessaan irroittaa. Ei tämä ehkä kesää silmällä pitäen ihan rannalle sovi, mutta onhan sitä kassille käyttöä muulloinkin.

Kassi odottaa nyt eteisen naulakossa uuteen kotiin pääsyä, osallistuhan siis arvontaan jos et vielä ole niin tehnyt, aikaa on maanantaille saakka! :)

-Piia

4 kommenttia:

 1. TYYLIKÄS.

  Ompeliko kone sarkasaumoja itkemättä?

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, mä tulin osallistumaan arvontaan, mutta sehän ehtikin jo mennä, hups! On kyllä aivan mielettömän upea laukku!!

  VastaaPoista
 3. Onneli, harmi ettet ennättänyt mukaan arvontaan! Ensi kerralla sitten! :)

  Hyvin meni sarkasaumat koneesta. Joitain kohtia tosin ompelin käsin, kun en halunnut edes testata kuinka käy, mutta kaksinkertainen sujui ongelmitta.

  -Piia

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.