2011/04/04

Räyh!


Mutta aika vaimea sellainen...

Ajatusta tästä paidasta on ollut minulla jo jonkin aikaa, kun vähän vastaavan jossain nettikaupassa näin, ja halusin myös samalla jalostaa tätä aurinkohameen ideaa.

Eurokankaasta tarttui mukaan pala mustaa (vai sittenkin tummansinistä) trikoota, josta sitten paitaa ompelemaan. Kangas osoittautui aika lerjuksi ja ei oikein t-paitaan sopivaksi. Kuvaan (edit. kuva esittää kaupunkisilhuettia kera dinosauruksen) olen ihan tyytyväinen, mutta yhdistelmä turkoosi-musta, joka ehkä sittenkin on tummansinistä, ei oikein miellytä ja ehkä siksakin sijaan olisi voinut käyttää kuitenkin suoraa ommelta pitkillä pistoilla.


No jaa, tulipahan tehtyä, saa nähdä tuleeko käytettyä, ehkä sopivan kankaan vastaan tullessa kokeilen uudelleen paremmalla onnella.

-Piia

4 kommenttia:

 1. Mikä loistoidea! Minä afrokaipailija näin siinä ensimmäisenä kirahvin :) Mainio paita!

  VastaaPoista
 2. Hih, ensi kerralla voisinkin sitten kirahvia kokeilla! :)

  -Piia

  VastaaPoista
 3. Hei. Eksyin tänne nyt, kun tutkiskelin googlen avulla, ovatko muut tehneet mitään kuvionteja siksakin avulla. Tämä kaupunkisiluetti oli oikein hyvä malliesimerkki ja linkitin sen blogiini, jos se vain sopii? http://kangaskorjaamolla.blogspot.fi/2015/06/koristeompeleita-suoralla-ja-siksakilla.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna, tottakai sopii! :) Mukavaa kesää sinulle!
   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.