2010/08/28

Pelkkää pipoa

Ja aikasta tylsää sellaista...


Pikku-ukon ja kaverin päähän Iikku-Kiikusta tilattua ihanaa norsua. Jopa mustavalkeana ehkä iloisinta tässä joukossa!

Omaan ja pikkuneidin päähän raitaa. Omani on käännettävää mallia, toinen puoli mielikuvituksellisesti musta, mutta ehdoton kotiäidin pelastus kun neljän seinän sisältä ulkomaailmaan uskaltautuu! ;)

Violetti Alpaca-langasta neulottu aina oikein pipo sekin omaan päähän ja harmaa, muutamalla sydämmellä koristelu pikkuneidille.

Puikoilla pyörii sukat, jotka eivät tunnu valmistuvan ikinä ja kaapissa on valmiiksi leikattuja kappaleita ompelua vaille valmiina, mutta nyt on vähän inspiraatio hukassa. Ajatukset pyörivät paljon uuden kodin sisustuksessa ja samalla painaa raksaväsymys. Huhtikuussa aloitettiin ja nyt alkaisi riittää, voi kun se vaan valmistuisi! Ensi viikolla alkaisi myös opiskelu, harrastusmielessä meinasin jatkokouluttaa itseäni. Liekkö etäopiskelun parhaita puolia, että pitkillä junamatkoilla voi kuluttaa aikaa neulomalla! ;)

-Piia

3 kommenttia:

 1. Pipo poikineen :)
  Ai toi norsukankaan kuviointi on noin pientä, jotenkin sen kuvitellut isommaksi, nättiä :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää tuo pipojen malli. Tälläkin on pipoja tekeillä! Fantteja tulee meilläkin pipoihin tosin jofotexin kuoseissa.

  VastaaPoista
 3. Ei oo tylsiä pipoja!
  Ite ootan kans kohta alkavia luentotunteja osin sen vuoksi, että tunnilla voi neuloa tai virkata pätkän matkaa ihan rauhassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.