2010/08/08

Oldies but Goodies

Aika on mennyt ikuisuusprojektiin ja perusompeluksiin, eikä paljon uutta näytettävää vielä ole. Kiirettä piisaa. Toivottavasti parin kuukauden päästä pääsemme muuttamaan uuteen asuntoomme ja meitä on perheessä yksi lisää. Sitä ennen on vielä edessä paljon suunnittelua, siivoilua ja pakkailuja. Ja autinkoisista päivistä nauttimista.

Vaatekomeroa siistiessä vastaan tuli tämä parin vuoden takainen suosikkilaukkuni, jolle on nykyisin vähemmän käyttöä. Ajattelin jakaa sen kanssanne, jos joku innostuisi kivasta ohjeesta. Näin piikikäs kaveri ei ole kauhean käytännöllinen lapsen kanssa liikkuessa, mutta muuten pidän laukustani edelleen.


Malli: Knitting Needle Knitting Bag, omilla muokkauksilla (koko, tekniikka) ja vuorilla
Lanka: Novita Mambo, muistaakseni 3 kerää
Muuta: Paksut puiset puikot, ja pientä sälää koristeeksi

Laukussa on vuori, pieni tasku ja kiinnitys magneettinapsulla.


Koriste on epäkäytännöllinen, mutta liian söpö poisotettavaksi.


Puikot olin alunperin saanut jonkin neulelehden kylkiäisenä ja ne olivat jääneet kaappiin, sillä oikeastihan tuon kokoisilla on todella raskas kutoa. Sitten kun törmäsin tähän malliin, niin kaikki loksahti paikoilleen. Tein loppujen lopuksi näitä yhteensä kolme; pinkki ja vaaleanpunainen löysivät tiensä kavereille.

Kaiken kaikkiaan malli oli kiva, ja voisin tehdä uudenkin, vaikka Mambon kutominen otti pahasti niskoille. Myös samalla mallineuleellä tehtyjä pussukkoja oli kiva väkertää.


-Paula

2 kommenttia:

  1. Oih, aivan ihana laukku, todella söpö! =)

    VastaaPoista
  2. Voi miten hauska! Kaunis neuleen pinta mutta parasta ovat nuo puikot laukun reunoissa! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.