2010/08/12

Painettua kuvaa

Lapsi aloitti kerhon, kaksi aamupäivää viikossa, joten äidille jäi hieman "omaa aikaa", ainakin nyt hetkeksi. Muutama tunti kerrallaan on tosi lyhyt aika, eikä oikein osaa mitään tehdä. Tänään luin lehden ja tartuin rättiin. Sitten ajattelin, etten minä hölmö nyt kuitenkaan siivoamaan ryhdy. Viikonloppuna kun kuitenkin olisi taas kunnon siivousurakka edessä.

Tartuinpa siis maaleihin ja tein jotain tuttua, johon ei ohjeita tarvittu. Täydellisistä naisista taistelukuntoisia olivat vielä nämä kolme. Gaby ei valitettavasti enää pysynyt yhtenä palana. Tai edes kahtena.Nythän ongelma on enää siinä, että en muista, kenelle edellisen sarjan kasseja meni ja jäikö joku kaveri vielä ilman!

-Paula

2 kommenttia:

  1. Näähän on muuten hienot. Ensin luulin että maalasit nämä pyyhkeeseen (jotenkin yhdistin rättiin tarttumisen siihen) :D

    VastaaPoista
  2. Ostoskassejahan nämä. Joku aika sitten painoin enemmänkin Täykkäreitä ja Sinkkuelämää, mutta sitten se unohtui hetkeksi. Onneksi on sabloonat vielä tallella, sillä kasseja olisi vieläkin kaapissa kuvaa odottamassa.

    -Paula

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.