2009/03/17

Ja sit mä pesin ne!

Pajasta tupsahti kovin jouluiset lapaset vaikka kevät tekee tuloaan. Harmillisesti vain konehuovutus yllätti jälleen ja huovutti lapaset vähän liian pieniksi omaan käteeni. Pitänee kokeilla, josko niitä saisi vielä venytettyä, jos ne kastelisi kunnolla.

Lanka: Fritidsgarn valkoista (hieman yli yksi vyyhti), punaista ja vihreää. Päällikeompelu vihreä Wool.
Puikot: 10
Malli: oma, 10s/puikko
Koko: lapsi/pieni naisen käsi
Muuta: Huovutettu pesukoneessa 40C

Huovuttamisessa tämä lanka on suosikkini ja hamstraan sitä aina kotikonnuilla käydessäni, sillä siellä hinta on hieman edullisempi. Aikaisemmin olen tehnyt yksivärisiä huovutettuja lapasia itselle ja perheelle ja tilauksesta muillekin. Huovutetut lapaset ovat niin ihanan lämpimät! Valkoista on jäljellä vielä yksi kokonainen vyyhti ja loput näistä jääneistä, joten pitää yrittää hieman muokata kokoa. Sääli etten ottanut "ennen"-kuvaa tai laittanut tarkkoja mittoja ylös ennen huovutusta, tälläkään kertaa, joten joutuu aina vähän arvailemaan. Myös lehdet voisin tehdä hieman pienempinä seuraaviin lapasiin.

Eilen aloitin uuden perinteisen kirjoneulelapasen, sillä lähden projektikokoukseen kahdeksi päiväksi ja tosiaan toivon, että tiukasta ohjelmasta huolimatta saisin vähän kudottua. Harmi, että sinne kauas on pakko itse ajaa, eikä voi käyttää leppoisia junamatkoja käsitöiden parissa.

-Paula

1 kommentti:

  1. Kauniit lapaset!

    Kastelemalla ja muokkaamalla saa kyllä ainakin vähän lisättyä kokoa, joten kannattaa tosiaan kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.