2009/03/23

Telepatiaa?

Kun alakerrassa tehtiin ihanan keväistä essumekkoa, syntyi täällä kuin vahingossa laukku, joka sopisi kyllä hengeltään sen kaveriksi. Taitavat kasvit olla vain astetta eksoottisempia.


Malli: Moda 1/2009, "hoitolaukku"
Kangas: Vallila Interiors Dawn 2005 by Tanja Orsjoki (entiset verhomme)

Ohje oli mahdottoman suurpiirteinen ja sen vuoksi hieman hankala seurata. Laukkua ei myöskään noiden tilaa jakavien sisätaskujen takia ole oikein helppo vuorittaa, minkä vuoksi laukku on aika ryhditön Mietin, voisiko kovikekangasta vielä jälkikäteen lisätä ja jos toisen joskus teen, niin se on välttämätöntä. Nappi vielä puuttuu, sillä nepparien takominen on meidän taloudessa niitä "miesten töitä".


Laukkuun mahtuu kasa vaippoja ja pikkutavaroita, joten ehkä toimisi tehtävässään. Ohjeessa taidettiin mainita että pienempään sisätaskuun mahtuu pari vaippaa, mutta meillä kun on käytössä kestovaipat, niin laittaisin ihan laukkuosaan tai ehkä isompaan taskuun. Kestot ovat sen verran muovivaippoja isompia.

Meillä ei varsinaista hoitolaukkua ole koskaan ollut, eikä enää ehkä tarvettakaan, mutta kangas sanoi minulle, että haluaisi tällaiseksi neliskanttiseksi laukuksi. Jos saan kovikekankaalla asian ratkaistua, niin siitä voi tulla koti meidän miniläppärille. Loppukankaasta taitaa tulla vielä tyynyt ja mitähän muuta? Täällä oli ohjeet ihanaan tauluunkin.


Loppuun vielä kuva paikasta, jossa bloggaan ja täällä yläkerrassa ei siis pöydällä vielä ole inspiraationa koivunoksia, vaan bambunoksa.

-Paula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.