2009/03/16

Mahtui matkalaukkuun

Ystäväperheen tytär täytti 3-vuotta ja sai lahjaksi BabyBorn-nuken, jonka garderoopia päätin oman lahjani muodossa kartuttaa. Nukelle syntyi pipon ja neuletakin lisäksi yksinkertainen mekko.


Neuletakin ja pipon neuloin aina oikein-neuleena soveltaen sekä Novita talvi/05 ja SK 11-12/08 olleita BabyBornin neuletakkien ohjeita, lankana taitaa olla jämäkerä 7-veljestä. Piristykseksi virkkasin yksinkertaisen reunuksen ja napeiksi valitsin Wanhasta Pajasta hankitut kauniit puunapit.
Mekon tein arviosta ja toivon kovasti, että se mahtuisi käyttäjälleen! Materiaalina on pala fleecehuopaa jonka miehustaa koristaa komea kirahvi.

Täytyy muuten vielä loppuun päivitellä tuota Paulan ahkeruuttaa! :) Itse jäin kaksi viikkoa sitten hoitovapaalle muutaman kuukauden työrupeaman jälkeen, ja ajatuksena tietenkin oli, että nyt saan kaikki keskeneräiset projektit valmiiksi ja pääsen tekemään kaikkea uutta, johon sormet syyhysivät töissä olessani. No kuinkas sitten kävikään...en voi itseäni ainakaan ahkeraksi kehua, kenties taas pikkuhiljaa...

-Piia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.