2015/01/05

Tarvitseeko Pariisissa lapasia?

 
 
Tupsupipo oli yllättävän nopeaa neulottavaa joten Tapaninpäivänä loppui jo hommat ja kaivelin äidin lankavarastoja (kerä mustaa Nallea!) ja hain yhden kerän pätkärääkättyä Nallea jopa Siwasta (yllättävän lähellä) laittaakseni puikoille pitkään Pinterestin taulullani odottaneet pariisilapaset. Tuntui, että pitkästä aikaa kaipasin monimutkaista kirjoneuletta, jota joutuu seuraamaan kaaviosta huolella ja se toteutui kyllä näissä. Yksityiskohtia löytyy riittämiin.
 
 
Tein lapasiin jonkin verran muutoksia mm. vähentämällä silmukkamäärää neljällä, minkä takia kämmenpuolen lentokonettakin piti siirtää "lennosta". Pääsääntöisesti seurasin pienempää kuviota, mutta ennen kärkikavennuksia siirsin isompaan, minkä lisäksi tein kavennuksia vielä 6krs pidempään ennen kuin päättelin kärjen.
 
 
Koska näitä lapasia en alunperinkään ajatellut itselleni vaan eräälle ystävälleni, joka vietti joulun Pariisissa, lennähtivät ne heti postiin. Senpä vuoksi pitää tähän itselle kirjoittaa muistiin myös se ajatus, että rannekkeen liljakuviot olivat makuuni liian isot ja jos tekisin toiset, suunnittelisin sen ehkä uudelleen käyttämällä peukalon pienempää liljakuviota.
 
Jos nyt pakkastaakin kunnolla ja ensimmäinen arkiaamu loman jälkeen tuntuu ankealta, niin nämä todella tiheäänneulotut lapaset toivottavasti lämmittävät. Mikäli ei sekään auta, niin muistattehan, we'll always have Paris!
 
-Paula

4 kommenttia:

 1. Hienot! Voi kun pääsisikin Pariisiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisi olisi kyllä ihana! Viime kerrasta onkin useampi vuosi.

   -Paula

   Poista
 2. Haaveissa vei ajatukset lapasiesi matkassa Pariisiin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisin kahvilat kuulostaisivat houkuttelevalta vaihtoehdolta juuri nyt!

   -Paula

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.