2013/05/04

Tämä on asiakaspalvelua!

Muutimme tähän asuntoon yli kaksi vuotta sitten. Koko sen ajan olen haaveillut tietynlaisesta DVD-kaapista olohuoneeseemme. Kriteereinä on ollut kiiltävä valkoinen väri, kiinnitettävä seinään ja syvyys 20cm, koska kaappi tulee ikkunaiseinän viereen. Sopivaa ei ole löytynyt valmiina, joten seuraavaksi olen kysellyt kaittiökaupoista mittatilauksena. Ongelmaksi on noussut tuo erikoismitta, eli kapeus, minkä takia hinta on noussut huimaksi ja kaappi jäänyt unholaan.

Lopulta naapurin hyvien kokemusten rohkaisemana lähdin vielä yhteen paikalliseen keittiökauppaan kyselemään hintaa. Onneksi! Paikanpäällä toiveitani kuunneltiin ja kahden ihmisen toimesta he miettivät, millä toiveeni saataisiin toetutettua kohtuuhinnalla. Yllätyksekseni he sanoivat, että tuo erikoissyvyys ei olisi ongelma, sillä he voivat kasata rungon itse, eikä tästä tarvitsisi maksaa tehtaalle lisää. Tässä taas huomataan, kuinka tärkeää on, että on ihmisiä, jotka osaavat myös tehdä, eikä kaikkea vain tilata valmistajalta suoraan.


Lopulta minulle tilattiin korkeakiiltoisia ovia riittävä määrä niin että ovista tehtäisiin myös runko mittojen mukaan. Siihen kaksi ovea pomppusalvoilla ja miehelle jäi enää hommaksi kiinnittää tämä seinään. Tämä (heikkolaatuinen) ennen-jälkeen -kuva osoittaa, miten paljon kokonaisuus keveni kaapin vaihtamisen myötä.


Paitsi palvelu ja osaaminen, myös hinta päihitti kaikki kilpailijansa. Ihan vilpittömästi voin suositella jyväskyläläistä Sulunpuuta!

-Paula

8 kommenttia:

 1. Hyväsltä näyttää. Enpä ole moisesta yrityksestä kuullutkaan, vaikka samalla kylällä asun. Kiitos vinkinkistä, pistetään korvan taakse:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luulin nimen perusteella ensin, että myyvät pitkää tavaraa. Mutta suosittelen kyllä! Liikkeessä on paljon perinteisempiä keittiömalleja, mutta pystyvät siis ihan mihin tahansa, mitä asiakkaan kanssa suunnitellaan :)

   -Paula

   Poista
 2. Oiva lopputulos! Kiva, että vielä loytyy tuollaisia paikkoja mistä saa ihan henkilökohtaista palvelua eikä kaikki tule tehtaan kautta ja monien välipuheluiden jälkeen. Onnea kaapista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Kyllä käsityöläisiä tarvitaan, ei pelkästään myyjiä. Ja tässä henkilökunta toimi kyllä saumattomasti yhteen, kun ryhtyivät miettimään, miten asia ratkaistaan.

   -Paula

   Poista
 3. Asiakaspalvelusta tulee niin hyvä mieli :) Todella kaunis kokonaisuus! Saisiko noita seinässä olevia hyllyjä tarkempaan esittelyyn? Mistä ne on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Enkä sano, että olisin kilpailevissa firmoissa saanut mitenään huonoa palvelua, mutta täällä osattiin sekä se, että tuo tekninen puoli todella hyvin.

   Hyllyt on tilattu joskus Ruotsista. En muista mistä, mutta ovat nimeltään Piniwini. Nykyään taitaa olla vastaanavnlaisia piilokiinnitteisiä paljon saatavilla, mutta ilman tuota "keppiä".

   -Paula

   Poista
 4. Oi, onpa teillä kaunis blogi, liityinkin lukijaksi - ihanaa! : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.