2013/05/29

Minun oma playtype

 


Playtypen julisteita on näkynyt viime aikoina monissa paikoissa ja mielelläni sellaisen omaan kotiinkin hankkisin, mutta en ole vielä raaskinut, joten teinpä siis oman version!

Nämä vanhat kirjain ja numerosapluunat ovat olleet käytössä Jyväskylässä sijainneella Kankaan vanhalla paperitehtaalla. Ovat minusta upeita! Ja miten tarkkaa työtä sitä ollaankaan aikoinaan tehty ihan käsipelillä, katsokaan nyt tuota ööötäkin! Olen pitkään näitä pyöritellyt ja miettinyt miten niitä hyödyntäisi, kunnes jokin aika sitten välähti juuri Playtypen julisteita katsellessani. Kaapista löytyi valmiina sopivat käyttämättömät kehykset ja pienellä sommittelulla syntyi sopiva asetelma. Vaikka kirjaimet ovat vanhoja, on lopputulos minusta hyvinkin tätä päivää, sanomattakin kai selvää että tykkään ja kovasti! :)

-Piia

Jos muuten innostuit noista sapluunoista, kannattaa Kankaalla pyörähtää 9.6. jolloin siellä järjestetään avoimet ovet ja Kankaan tavaroiden kirpputori ja paljon muuta ohjelmaa!

6 kommenttia:

 1. Tosi kivan ja raikkaan näköinen!Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nämä ovat ihan uusia värejä meillä, mutta kiva piritysruiske pääasiassa musta-harmaa-valkeaan sisustukseen!

   -Piia

   Poista
 2. Kyllä olisi Kankaan avoimet ovet menneet ohi tänä vuonna, jos et olisi muistuttanut. Kiitos:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.