2013/05/08

Koti Pariisissa

Minulla oli onni viettää viime viikonloppuna ihana pieni loma keväisessä Pariisissa mieheni ja ystävien kanssa, kiitos vaan mummille ja ukille lastenhoidosta ja ystäville parhaasta seurasta! Tämä oli ensimmäinen kertani Pariisissa ja kyllähän kaupunki ihan maineensa arvoinen on. Sen lisäksi, että Pariisi itse oli ihana, oli myös vuokra-asuntomme kerrassaan mahtava!

Kahden makuuhuoneen ja olohuoneen kokoinen asunto sijaitsi Latinalaiskorttelin reunalla, lähellä metroa, mutta kuitenkin rauhallisella alueella, vanhassa kerrostalossa. Asunto oli kauniisti sisustettu, täynnä ihania yksityiskohtia ja jalkojen alla upea vanha puulattia. Olohuoneen korkea lehtipino oli loistava idea ja ison komean kaktuksen voisin huolia myös omaan kotiini! Magnifique, eikö!

-Piia

8 kommenttia:

 1. Pariisi on kaunis. Ihana tuo vuokra-asuntonne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asunto oli kyllä hyvä löytö ja Pariisi tosiaan valtavan kaunis, kerrassaan onnistunut kokonaisuus! :)

   -Piia

   Poista
 2. Pariisi on ihana kaupunki! Me oltiin siellä viikko kesällä 2009 ja paljon jäi vielä näkemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me onnistuimme kiertämään lähes kaikki "pakko nähdä" kohteet, mutta toki paljon nähtävää ja koettavaa vielä jäi. Seuraavalla kerralla sitten loput! Viimeistään kun tyttäreni vähän kasvaa lähdemme tyttöjen reissulle ja sitten kiivetään Eiffeliinkin, neiti on kova Pariisi-fani jo nyt! :)

   -Pii

   Poista
 3. Oi miten kaunista!

  Sunnuntaina, kun söimme lounasta vielä ennen kentälle siirtymistä, mietin kovasti, olisitko se sinä läheisessä pöydässä :) Mutta olimme Montmartren laitamilla, meidän hotellin läheisyydessä. Ja tokihan siellä kaupungissa oli muitakin suomalaisia samaan aikaan. Finnairin paluulennolle osui jopa entinen luistelukaverini, joten maailma on aika pieni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullakin oli ihania kuvia! Luxembourgin puisto näytti kuvissasi ihanalta, me ei sinne ehditty, mutta ehkä ensi kerralla sitten jos lapsetkin ovat mukana matkassa! :)

   Me olimme sunnuntaina kaupungin pohjoispuolella antiikkimarkkinoilla ja lounastimmekin siellä, tosin niin eksoottisessa paikassa, että todennäköisesti se joku siinä teidän läheisessä pöydässä on nauttinut lounaastaan enemmän! ;) Montmarten suunnalla kuljeskelimme lauantaina, ihana paikka! Ja aurinkoinen piknik kukkulalla kruunasi päivän! :)

   Meilläkin kävi hauska törmäys suomalaisiin perjantaina Notre Damella, saimme sopivasti molemmin puolin ryhmäkuvia toisistamme, kun uskalsi kameran antaa vieraalle! Mutta mieluusti minä olisin niihin eräisiin englantilaisiinkin siellä Eiffelillä törmännyt, harmi, etteivät olleet paikalla lauantaina! ;)

   -Piia

   Poista
  2. Minä taasen puhuin itsekseni Galeries Lafayettin suklaahyllyllä ja huomasin, että mies vieressä virnuili. No sitten Okko vähän myöhemmin huuteli äitiä, kun seistiin leipähyllyn edessä ja se sama mies lähestyi hyllyä. Sanoin hänelle "pardon", kun siirsin meitä pois edestä, johon mies kommentoi jotain siihen äiti-huuteluun liittyen. Ihan suomeksi. Heh... Joo, ei mekään niihin britteihin törmätty, mutta yhden britin kanssa juttelin paikallisessa leikkipuistossa - me kun niitä leikkipuistoja käytiin testaamassa joka päivä. Hyvät puistot kyllä olikin.

   Poista
  3. Jos seuraava kerta Pariisissa on lasten kanssa, kysyn sitten siulta parhaat leikkipuistovinkit! :)

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.