2013/05/17

PylvästyräkkiHankin kotiin oliviipuun lisäksi lisää uutta kasvihaastetta, kun innostuin tästä kaktuksesta niin kovasti. Viimeinkin löytyi jotain, millä korvata tv-tasolla muutaman vuoden seisoneet peikonoksat eli ostin meillekin kaktuksen nimeltään pylvästyräkki, voi jee mikä nimi! :) Ruukuksi tyräkille ostin Plantagenista ulkokäyttöön tarkoitetun betoniruukun, mutta hyvinhän se näyttää sisällekin sopivan. Saas nähdä miten kauan tämä säilyy hengissä, kastelun suhteen pitäisi ainakin olla helppo!

-Piia

4 kommenttia:

 1. Meillä oli joskus tuollainen ihan sairaan iso vastaava kasvi. Se ylsi melkein kattoon, en tiedä kuinka vanha se jo oli. Aika huonokuntoinenkin se lopuksi kyllä oli, onneksi se jossain muutossa jotenkin katkesi :)
  Noin hyväkuntoisena se on kyllä komea kasvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, toivottavasti tämä yksilö ei ihan noin suureksi pääse, tosin näillä minun viherpeukaloilla siihen tuskin on pelkoa! ;)

   -Piia

   Poista
 2. Mulla tuollainen kasvoi 30-senttisestä metrin korkuiseksi ja teki paljon haaroja, sitten sen alaosa jostain syystä mätäni, vaikka en mielestäni kastellut liikaa.

  Kasvi on komea varsinkin silloin kun se tekee pieniä lehtiä uusiin pötiköihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä siis olla tosi tarkkana tuon kastelun kanssa, vaikka minulle kastelematta jättäminen ei ole mitenkään vaikeaa! :) Ja nyt jään odottelemaan niitä pötikkälehtiä. Mikä sana! :D

   -Piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.