2012/10/22

Musta Ödby

Syyslomareissulla piipahdimme siinä sinkeltaisessa maailmassa, jossa mies ja lapset saavat lihapullia, ja naisten todellisuudentaju katoaa.  Ostin kaksi Ödby-kehystä ajatuksena maalata ne mustiksi.

Matkalla kotiin hieman hirvitti: onnistuisinkojan spraymaalaamaan tuon kiiltävän pinnan, vai saanko aikaan vain rumia valumia. Melkein jänistin, mutta kun kotona huomasin, että toinen kehys oli jo ottanut vähän osumaa, niin hävittävää oli huomattavasti vähemmän.Mattamustaa spray-maalia merkkiä Maston, samaa kuin näissä kynttilänjaloissa, ja Ödby vahtoi väriä!

-Paula

5 kommenttia:

 1. Hei onko sulla vinkata, mist noita sorvattuja kynttilänjalkoja löytää? Mulla on kaksi, mutta kaipaisin lisää - ajattelin myös spray-maalata ne. Kuvittelin, että noita on kirpparit pullollaan, mutta ahkerasta kiertelystä huolimatta saalis on ollut vähintäänkin nihkeä.

  Hyvä tuli kehykse/istäkin :)!.

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Kirppareita kiertelin itse asiassa aika pitkään. Välillä löytyi hyvin ja välillä huonosti. Suurin osa taisi löytyä Seppälän kirppismarketista tai Kirrin SPS:ltä. Voi olla nyt aika POP ja kortilla kynttilänjalat.

  Piia vinkkasi joskus, että maakunnan kirppiksiltä olisi paremmat saaliit kuin kaupungissa.

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Tätä vähän pelkäsinkin, että missään ei ole sorvattujen kynttilänjalkojen hautausmaata, josta minä en vain tiedä. Täytynee siis jatkaa kierroksia, harmi ;).

  VastaaPoista
 4. Tulipas hyvännäköinen! Ja kannattaa varmaan poistaa tuo sananvahvistus tuosta kommentoinnista, nyt tulee 4. yritys, josko menisi oikein:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ilona! Olemme pohtineet tuota sanavahvistusta itsekin, kun mekin olemme huonoja niissä. Josko nyt kommentistasi rohkaistuneena näin tekisimme!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.