2012/10/12

Loskaa, räntää, ugh


Kaikki meistä eivät ole syysihmisiä. Tai talvi. Keskustelimme töissä siitä, miten jossain loka-marraskuun paikkeilla alkaa tuntua siltä, että kesälomasta on liian pitkä aika, ja seuraavaan kesään myös. Siitäpä inspiroituneena tein työkaverillle oikeat talvikelin lapaset! Esikuvaa muokaten nämä on suunnattu meille suomalaisille, joille lumi ei useimmiten edusta ihanaa eksotiikkaa, vaan aiheuttaa pohdintaa siitä, miten pääsee kinoksien läpi töihin ja päiväkotiin ja ruokakauppaan, ja, ja...
Malli on muokattu Vogue Knittingin Snowbirds-lapasista. Suomen kielen sanojen taipuminen silmukkamäärän rajoituksiin meinasi olla haasteellinen. Värityksesi ankea musta-harmaa tuntui sopivimmalta.

Voguen tapa tehdä peukalo oli mielestäni erikoinen tai sitten suomalaiskansallinen peukaloni on keskellä kämmentä ja EU-direktiivien vastainen. Jos teen tällä mallilla uudestaan, niin teen ihan tavallisen peukalon.

Tuulta ja tuiskua päin!

-Paula

8 kommenttia:

 1. Hihii, ihan mahtavat! Oikea asenne. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitokset kommenteista. Ja työkaverillekin kelpasi!

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Suloiset talvilapaset! Mahtaisinkohan ehtiä värkätä jotain samantyylistä pukinkonttiin... :)

  VastaaPoista
 4. Vielähän tässä on kesää jäljellä, tai siis syksyä. Voguen peukalo oli tosiaan minulle pöhkö, mutta muyten malli eteni hyvi.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.