2012/10/26

Munny!

Muistatteko vielä ensimmäisen tölkinnipsulaukkuni? Sen jälkeen olen tehnyt muutaman, jotka ovat lähteneet kaverien matkaan. Niissä olen sinnikkäästi käyttänyt vain samanlaisia nipsuja yhteen laukkuun.Jossain vaiheessa purin siis ensimmäisen "sekalaisista nipsuista" tehdyn laukun materiaaliksi ja olen ollut ilman omaa laukkua. Nyt vihdoin sain oman laukkuni valmiiksi. Siinä on 430 kantikasta hopeanväristä nipsua ja olen virkannut ne yhteen vaihteeksi vaaleanharmaalla langalla.


Eihän tässä enää tarvitsisi kuin tekosyyn lähteä laukkua ulkoiluttamaan. Ehkäpä Tampereen Kädentaidot-messuilla?

-Paula

5 kommenttia:

 1. Ihana! Mulla on tuollaiseen nipsujen keräily käynnissä. Hirmu hitaasti niitä meillä vaan tulee. Onneksi siskon opiskelijabilesitä tulee aina välillä isompi satsi. ;)

  VastaaPoista
 2. Olen yrittänyt rekrytoida kaikki mahdollliset; sukulaiset, ystävät, tutut, opiskelijani... Itse virkkaamisessa menee sitten vain muutama ilta, mutta keräämisessä paljon pidempään!

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Onpa upea! Äitini on alkanut myös tekemään noista avaajista kaikenlaista ja ohjeisti minuakin keräämään klipsejä. Noh, meillä juodaan tölkkijuomia harvoin, mutta tuolla kadulla niitä klipsejä näkee koko ajan. Jotenkin en vaan halua kerätä niitä sieltä, vaikka ei kai ne niin likaisia olisi ja aina tulee tosi huono omatunto, kun jätän äidille sopivat askartelumateriaalit sinne tielle lojumaan :D

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi... Eipä tule kaikille mieleen, mutta merimiehet on aika kovia juomaan tölkkijuomia töissä. Ei tietystikään työaikana, mutta sitä vapaa-aikaa on kuitenkin aika paljon. Eli jos tutuista tai kavereiden kavereista löytyy joku meriä kyntävä skönäri, kannattanee kysyä, josko tämä saisi työpaikallaan toverinsa keräämään tölkkien klipsut talteen. Se kun ei kovin suuri homma ole sitä irti repäistä ja kerätä johonkin pikkupurkkiin. Lomille lähtiessä ne varmasti mahtuvat jonnekin matkalaukun perukoille, jotta löytävät tiensä askartelijoiden käyttöön. Toinen paikka mistä voisi kysellä, on motoristien tms. harrastetilat, joissa järjestettäneen välillä myös illanistujaisia. Äkkiäkös sielläkin kumotaan ölle jos toinenkin... ;)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka hauska ajatus olisi lähteä yhteistyöhön paikallsen moottoipyöräkerhon kanssa!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.