2012/10/29

Muita ihania


Lumi tuli ja siinä samalla tarve uusille pipoille ja lapasille ja sukille ja sen semmoisille. Neitokainen sai uuden pipon ja lapaset ihanan pehmeästä Alpaca Silkistä ja inspiraationa toimi ihanan Tiinan superhelppo syyspipo. Pipo on neulottu 3 puikolla ja tuommoiseen vajaa viisivuotiaan kokoiseen pipoon silmukoita loin 108, johon Tiinan supersöpö pilvimalli istui oikein hyvin kun mallikerrassa on 9s. (Onko mallikerta muuten oikea termi?)


Kahdesta kerästä jäi vielä lankaa sen verran, että suunnitelmissa olisi tehdä settiin sopiva kaulahuivi tai kauluri. Kaulurin ohjeita tai vinkkejä hyvistä malleista ottaisin mielelläni vastaan, erityisesti sen mallisista, jotka kiinnitetään napeilla tai vastaavilla, pään yli vedettävät kun sähköistävät kuulemma hiukset ja se on niiiiin inhottavaa! ;)

-Piia

5 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen väriset pipo ja lapaset! Minunkin pitää varmaan tuo Muita ihania -pipo jossain vaiheessa väkertää, tosi monessa blogissa näkynyt ja ihastuttanut :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Kuva hyppäsi suoraan omaan inspiraatiokansiooni.. :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, näyttää kivalta! käytitkö kaksinkertaista lankaa kuten muita ihania -blogissa?
  t: tumpero aloittelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en käyttänyt kaksinkertaista lankaa tässä versiossa. Kaikki me joskus ollaan aloittelijoita ollut, hyvä siitä tulee! :)

   -piia

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.