2012/01/14

Jakku


Olen liian helposti huokuteltavissa tilaamaan lehtiä. Yleensä yritän lopettaa puhelun mahdollisimman lyhyeen, sillä sen kerran kun kuuntelen, päädyn usein tilaamaan lehden, koska on (muka) mahottoman halpaa...
Näin kävi tällä kertaa Suuren Käsityölehden kanssa. Olin onnistunut tilauksen jo vajaa vuosi sitten lopettamaan, lähinnä sen takia, ettei lehti tarjonnut juurikaan mitään uutta. No nyt se sitten taas kolahtaa postilaatikkoon vuoden päivät. Eipä tuo vuoden ensimmäinen numero nytkään vakuuttanut, mutta jotain ommeltavaa siitä sentäs löysin. Jakku on tehty harmaasta neuloksesta. Malli on aika hauska ja sopii töissä pidettäväksi, jopa sen verran mukava, että voisin ajatella kevääksi/kesäksi toista, jostain vähän kevyemmästä kankaasta.

-Piia

11 kommenttia:

 1. Kivan näköinen, tuollaise voisin itsekin yrittää.:)

  VastaaPoista
 2. Tämä tosiaan on kivan mallinen!

  VastaaPoista
 3. Joo, itsekin selasin lehden ja ajattelin että tämmöinen olis kiva... pitää katsoa saako aikaiseksi sitten.

  VastaaPoista
 4. Onpa se kivan näköinen, pitääpä etsiä lehti uudestaan käsiin. Minä tilaan sitä yhdessä äitini kanssa, yleensä löytyy jommalle kummalle jotain eli hyvä diili!

  VastaaPoista
 5. aika nasta. miten noita sk kaavoja. pitääkö niitä yleensä muokata jotenkin?

  VastaaPoista
 6. Tykkään hirmusasti mallista; omistankin itse asiassa kolme eri väristä-tosin ihan valmista kaupan tavaraa;) Sopii niin monenkokoiselle!

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva! Katsoin tuota samaa kaavaa, että se kuuluu ´ehdottomasti toteutettavien´ sarjaan. :)

  VastaaPoista
 8. Malli tuntuu olevan monen mieleen! :)

  Kaava on tosi leveä ja jos kaapista ei löydy oikeaa kaavapaperia, ehdotan hankkimaan sellaista tätä varten. Minä käytän aina leivinpaperia, kun en jostain syystä ole onnistunut vielä?! kaavapaperia ostamaan, ja meni aikamoiseksi tilkkutäkiksi kaavat ja teki kankaan leikkaamisenkin vähän haasteelliseksi... en suosittele!

  -Piia

  VastaaPoista
 9. Kivan jakun olet tehnyt Piia! :)

  Tuosta kaavapaperista tuli mieleen, että satutko sinä tai joku teidän lukijoistanne tietämään, että mistä saisi sellaista kaavamuovia. Olen saanut anopiltani vajaan rullan sitä, mutta nyt se uhkaa tehdä loppuaan ja haluaisin löytää sitä jostain lisää. Joka puolella tunnutaan myyvän nimenomaan tuota paperiversiota, mutta itse olen tykästynyt tuohon muoviin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.