2011/12/11

Mehiläisvahasta

Lasteni ensimmäistä joulujuhlaa vietettiin päiväkodilla viime viikolla. Piparin ja glögin ohella juhlassa oli pieniä työpajoja, joissa valmistettiin mm. nämä kauniit mehiläisvahakynttilät. Mukavaa yhdessä tekemistä ja joulunodotuspuuhaa perheen pienimmillekin! Kynttilät koristavat keittiötä, ehkä ensi vuonnakin, sillä eihän näitä raaski polttaa! ;)
Nämä sopisivat hyvin myös joululahjaksi, ainakin Sinelli näyttäisi myyvän vahalevyjä, jos omien kynttilöiden teko kiinnostaa!

Täytyypä esitellä myös tämä ihana pieni kakkuvuoka, joka sai asukikseen kaksi hyasinttia. Osui silmään kirpputorilla ja 50 sentin hinnalla se oli pakko tuoda kotiin! :)

-Piia

6 kommenttia:

 1. Kivat kynttilät.

  Huomasin, että teillekin on tullut nuo Paulin palluraiset. Tilasitteko ranskasta, kauanko toimituksessa kesti? Mietin tässä josko vielä ehtisi jouluksi jos nyt tilaisi..

  VastaaPoista
 2. Onpas mukavaa, että ovat työpajaakin järjestäneet! Ihana muisto varmasti!

  VastaaPoista
 3. Hei Paapii,

  Tilattiin suoraan Ranskasta ja tulivat alle viikossa. Palvelu oli hyvää ja rivakkaa muutenkin, sillä minun valoketjuni ryhtyi pätkimään ja lähettivät muitta mutkitta uuden reklamoituani.

  Nyt joulun alla voi toki posteilla olla hieman kiireempää, mutta jos huono tuuri käy, niin voihan näitä pitää vielä pitkään. Mielestäni nämä jos mitkä ovat "vuodenaikavalot", ei pelkästään jouluvalot.

  -Paula

  VastaaPoista
 4. Kiitos Paula! En malttanut odotella vastausta ja tilasinkin jo useammat ja vaihtopalloja eriväreissä. Parit valot pääsevät joulupakettiin jos ehtivät ajoissa perille. Minusta nuo käyvät hyvin vaikka syyskesän pihajuhliinkin. Tai vappukesteihin. Ihanat on!

  VastaaPoista
 5. Näin on! Kyllähän minäkin jo haaveilen, että niitä olisi enemmän. Ikkunapintaa kun olohuoneessa on liikaakiin.
  Nähtäväksi myös jää, mitä kirppislöytöpalloistani syntyy. Keväällä haaveilen pienestä pariisinmatkasta ja tämä pulju olisi kiva käydä ratsaamassa ihan paikan päällä; näyttää kuvissa ihanalta karkkikaupalta!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.