2011/12/08

Paulin pallot

Kyllä, niin löysivät nämä ranskalaiset tiensä meidän molempien koteihin.


Pitkään niitä blogeissa ihasteltuamme jouduimme antamaan periksi, kun selvisi, miten helposti niihin voi luoda omia väriyhdistelmiä. Ja lisäpallojakin saa! Kiitos Cousin Paul!
Ja kun pallot olivat jo kotona, mitä löytyikään ruokatunnilla lähikirppikseltä? Saman näköisiä palloja eri väreissä. Halkaisija oli n. sentin pienempi ja hintaa kymmenen pallon pussille oli 2€. Vaikka osa oli hieman lommolla ja muutama turhan hurjan värisiä, pääsivät ne kotiin miettimään, mitä niistä voisi tulla.Voisikohan näitä spreymaalata? Tuo neonoranssi ei ihan kiinnosta.

-Paula

3 kommenttia:

 1. On ne nättejä! Meilläkin on yksi sarja ja meidän pikkuinen rakastaa käydä puristelemassa niitä:D

  Muuten, noista hurjan värisistä tuli mieleen eilen silmäilemäni Bauhausin mainos; nykyisin on sitten myynnissä joulukuusia ihanissa pinkin, violetin ja mustan väreissä. Hmmm, hui.

  VastaaPoista
 2. Nämäkö kestää pikkuistenkin tutkimista? Mietin juuri, mitä materiaalia nuo ovat.. piti käydä tuolla nettisivuilla katselemassa, ja hetihän se tekisi mieli tilata omaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Hei, Kiki on rohkea, kun antaa lapsen puristella palloja ;) Minä laitoin sen verran korkealle ikkunaan, ettei pienempi pääse käsiksi. Ihania ovat, joten tilausta Ranskanmaalle vain!

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.