2011/12/09

Puun vihreet oksat kiedomme...


Minua on pidempään häirinnyt joulukuuset köynnökset ja olen halunnut jotain luonnonmateriaalista tehtyä. Kaupoista ei ole löytynyt, mutta sitten iski inspiraatio Marimekon lahjapussukan muodossa.

Palastelin Marimekon kuoseja säästämistäni lahjakääreistä ja esitteistä ja ompelin käynnöksen. Katsotaanpa, antavatko lapset luvan laittaa tämän kuuseen vai pitääkö kaivaa sitä kimallusta esiin. Minä olen ainakin ihan tykästynyt.


Nyt meillä on ollut kovasti Marimekko-teemaista puuhastelua, eikä se taida tähän loppua.

-Paula

7 kommenttia:

 1. Hei mulla on samanlainen työn alla :D Tosin suorareunaiset pallurat. Projekti katkes samalla ku ompelukoneen vimonen neula -ostoksille siis... Marimekko-aiheista puuhastelua täälläkin on ollut ja tulee vielä lisää ennen joulua!

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva idea! Tuosta saisikin kivan köynnöksen kuuseen, ei aina niin glitteristä olisi.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea! En kans lämpene kauheesti niille kimalluksille :) Täällä on kuitenkin tekeillä jotain perinteisempää nauhakoristusta.

  VastaaPoista
 4. Hei, kiitokset kaikille. En tiedä, onko se sattumaa vai jokin kausi, että nyt tulee Marimekkoa. Vaikka onhan se yksi suomalaisista klassikoista.

  Henni: Olen käynyt melkein joka päivä avaamassa kalenterinne luukun. Se vain ei anna minun kommentoida Explorerilla, enkä meinaa muistaa käyttää muita selaimia. Ilmeisesti Explorerilla pitäisi olla pop-up kommenttiloota.

  -Paula

  VastaaPoista
 5. Kivoja juttuja täällä blogissa :) Mistä nuo ruskeat kirjoitusalustat seinällä?

  VastaaPoista
 6. Kiitämme! Etsin ja etsin kirjoitusalustoja, mutten löytänyt kuin muovisia. Loppuviimein Amazon kuljetti ne meille kohtuuhintaan.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.