2011/02/14

Sydämiä ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä ja sydämet kuuluvat yhteen. Kun näin tämän ohjeen, niin halusin kokeilla.Koska kuitenkin olen laiska, (joskus) nuuka ja etenkin kärsimätön, en lähtenyt etsimään ja kovettamaan kankaita, vaan mietin, mitä kotoa löytyisi. Sanomalehtiähän tässä kiikutetaan paperinkeräykseen viikottain, joten paperikorille siis!Epäilin sanomalehtipaperin olevan liian ohutta koneella ommeltavaksi. Ehkä se ei ole, mutta suihkutin paperin ohuesti kaapista löytynellä valkoisella spraymaalipullon lopuilla. Samalla sydämen sävyistä tuli jotenkin tasaisemman näköiset.

Kun spraymaali loppui, käytin tytön huoneesta jäänyttä vaalenpunaista maalia, mutta liian peittävyyden takia sitä piti ohentaa vedellä, mistä paperi ei ehkä niin pitänyt. Aikakauslehtipaperi olisi ehkä kestänyt kosteuden paremmin. Yritin valikoida sivuja, jossa on paljon tekstiä. Ja samalla hoksasin kokeilla sydäntä "kaksipuoleisena" lisäämällä lehtiä toisellekin puolelle.


Ripustin sydämet ikkunaan, mutta koska kuvaaminen oli niin mahdotonta, niin nostin yhden alas kuvattavaksi ja siitä sitten alkoi luontevasti muotoutua ystävänpäiväkortti.Ja tuli niistä näille tanakoille neideille kaulakorutkin.


Hyvää ystävänpäivää kaikille!

-Paula

PS: Samalla sydämellä osallistun 37 tuntia vuorokaudessa -blogin MaMa3-haasteeseen.

1 kommentti:

  1. Hauskaa! Kiitos osallistumisesta:) Linkitkit toimii taas tauon jälkeen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.