2011/02/10

Kaunotar DDR:stä

Tyttären kerhossa oli askarreltu mehiläisvahakynttilät kynttilänpäiväksi. Sille kynttälänjalaksi jalostui kirpparilla 0.90€ maksanut kaunotar. Liimasin lautasen varuuksi epoksilla kiinni kuppiin ja täytin kupin merisuolalla. Helppoa ja nopeaa!

Näitä onkin nähty useassa blogissa, esimerkiksi Kummitustalossa, joten kiitos ideasta. Ehkä myöhemmin käytän myös tuota ideaa liimata mutteri pohjalle.

-Paula
PS: Kyllä täällä vielä kudotaankin, mutta aika tuntuu olevan kortilla ja neuletyöt edistyvät aina hitaammin kuin kivat pikkuaskartelut.

5 kommenttia:

 1. mahtava idea. nuo voisivat olla hauska myös yksivärisiksi maalattuina. silloin kuppiin voisi tehdä ulkopuolelle vaikka kuumaliimalla vielä lisää kuviota.. tai liimalla pieniä helmiä tms kuvioiksi..
  nään jo mielessäni kuinka liimaan täällä meidän kaikki kupposet tasseihinsa kiinni :D

  VastaaPoista
 2. Kirpparilla vähän etsiskelinkin kokovalkoisia, kohokuvioisia siroja kahvikuppeja, joita olen hienoissa kahvikattauksissa nähnyt, mutta vastaan ei vielä tullut. Myös luuposliini olisi varmasti kaunis. Tämä oli jäänyt yksinäisenä nököttämään pöytään, joten ajattelin, että otan sen kotiin.

  Siinähän on vierailla sitten ihmettelemistä, kun lautanen on kahvikupissa suoraan kiinni. Vielä jos sen mutterin laitat pohjalle sattumaksi!

  -Paula

  VastaaPoista
 3. Olen minäkin noita ihastellut. Ainakin just tuolla Kummitustalossa. Hienoja ovat ja kivasti erilaisia.
  Mutta sullahan on mielenkiintosen näköisiä hyllyjä seinällä! Levyt ja kirjat leijuu tuossa tapin päällä ihan itsestään. :-D

  VastaaPoista
 4. Kaunis. Mitäs nuo kirja"hyllyt" ovat?

  VastaaPoista
 5. Piniwini <3 Rakkautta ensi silmäyksellä.

  -Paula

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.